دوره 24, شماره 4
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
اثر خمیرترش خشک شده حاوی مخلوط گونههای لاکتوباسیلوس بر کیفیت آرد گندم و خواص رئولوژیکی خمیر
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2015-02-20)
-
تولید مایع غنیساز آرتمیا (سوپر سلکو داخلی) با استفاده از توان کشور
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2015-02-20)
-
خالصسازی ایزومرهای اسید لینولئیک مزدوج از طریق استریفیکاسیون انتخابی با لیپاز کاندیدا رگوزا
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2015-02-20)
-
تاثیر پاستوریزاسیون و بستهبندی بر ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی و حسّی پنیر کوزه
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2015-02-20)
-
ویژگیهای فیزیکی و مکانیکی فیلم کربوکسیمتیلسلولز حاوی اسانس گیاهی و تأثیر آن بر رنگ گوشت گوسفند
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2015-02-20)
-
زندهمانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (LAFTI-L10) و بیفیدوباکتریوم لاکتیس (LAFTI-B94) و تاثیر آنها بر خواص کیفی و ریزساختاری دوغ
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2015-02-20)
-
بررسی و مقایسه ویسکوزیته ذاتی و پارامتر همپوشانی چنبره صمغ دانه خرنوب محلی ایرانی و صمغ دانه خرنوب تجاری
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2015-02-20)
-
ارزیابی تأثیر آرد مالت جو بر ویژگی های کیفی خمیر و نان بربری
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2015-02-20)



