مرور دوره 22, شماره 4 بر اساس عنوان
در حال نمایش موارد 1 - 7 از 7
-
بهبود کیفیت کیک جعبه ای با استفاده از نشاسته فوری گندم
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2013-02-19)
-
تاثیر غلظت نمک طعام بر خواص عملکردی گلوتن طبیعی و استیله شده
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2013-02-19)
-
تأثیر pH، دما و زمان استخراج اسیدی بر بازده و ویژگی¬های پکتین حاصل از ضایعات کدوی آجیلی
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2013-02-19)
-
مقایسه روش¬های مختلف ارزیابی قدرت تولید گاز و فعالیت تخمیری مخمر نانوایی
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2013-02-19)
-
ویژگی کلسترول کاهی لاکتوباسیلوس رئوتری و میزان زنده¬مانی آن در شرایط شبیه¬سازی شده دستگاه گوارش و ماست
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2013-02-19)
-
ویژگی¬های رئولوژیکی، حسی و آب¬اندازی نمونه¬های ماست تهیه شده با آغازگر تولید کننده اگزوپلی¬ساکارید YF-L811
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2013-02-19)
-
ویژگی¬های فیزیکی شیمیایی، رئولوژیکی و حسی ماست میوه¬ای غنی شده با فیبر گندم
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2013-02-19)



