دوره 24, شماره 3
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
بررسی اثر متیلگالات بر سینتیک اکسایش روغن ماهی کیلکای تخلیص شده با استفاده از تحلیل حساسیت مدل شبکه عصبی مصنوعی
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2014-11-22)
-
بکارگیری فوم نشاسته حاوی اسانس روغنی دارچین برای جلوگیری از رشد کپک نان بسته بندی شده
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2014-11-22)
-
اثر خمیرترش و اسیدیکردن شیمیایی خمیر بر الگوی الکتروفورزی پروتئینهای پلیمری گلوتن گندم
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2014-11-22)
-
اثر میکروانکپسولاسیون بر زنده مانی باکتری پروبیوتیک بومی لاکتوباسیلوس پلانتاروم در شرایط شبیه سازی شده معده و روده
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2014-11-22)
-
ویژگیهای فیزیکیشیمیایی و حسی پنیر گوسفندی پاستوریزه با افزودن سویههای لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس پلانتاروم جداسازی شده از پنیر سنتی لیقوان
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2014-11-22)
-
بررسی پتانسیل توکسینزایی جدایههای Aspergillus tubingensis جدا شده از انگور و کشمش در نواحی جنوبی استان آذربایجانشرقی
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2014-11-22)
-
اثرات هیدروکلوئیدهای مختلف بر خصوصیات بافتی و ریزساختاری ژل سوریمی ماهی شوریده دهان سیاه (Atrobucca nibe)
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2014-11-22)
-
بهبود ویژگی های کیفی نان بربری با استفاده از پوره سیب زمینی
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2014-11-22)
-
تولید بیسکویت فراسودمند با استفاده از عصاره فنولی برگ گیاهان شاتوت (Morus indica L.) و نعنا (Mentha spicata L.)
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2014-11-22)
-
اثر نانو ذرات تیتانیوم دی اکسید در ویژگیهای انبار مانی و کنترل پوسیدگی پس از برداشت سه رقم انگورتازه خوری (سفید بیدانه، قزل اوزوم و ریش بابا)
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2014-11-22)
-
مقدار ترکیبات فنلی برگ واریتههای مختلف زیتون و اثر آن بر پایداری روغن کلزا
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2014-11-22)
-
ویژگیهای نانو ذرات بلوبری پوشینه دار توسط اینولین و بتا-سیکلودکسترین
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2014-11-22)



