مرور دوره 23, شماره 3 بر اساس تاریخ انتشار
در حال نمایش موارد 1 - 11 از 11
-
تولید پنیر فرآسودمند کم چرب با جایگزین ی پودرهای گردو یا بزرک به جای چربی شیر
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2013-10-23)
-
کاربرد پردازش تصویر برای تعیین شاخصهای رنگی L*a*b*در سنجش رنگ غذاها
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2013-10-23)
-
تاثیر غلظت¬های مختلف زایلیتول برویژگی¬های فیزیکی و حسی کیک بدون قند
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2013-10-23)
-
اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی و نمک روی ویژگی¬های فیزیکی شیمیایی ناگت مرغ
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2013-10-23)
-
تأثیرافزودن کازئینات سدیم و عصاره نعناع فلفلی بر زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی وویژگیهای فیزیکی شیمیایی و آنتی اکسیدانی ماست پروبیوتیک بدون چربی
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2013-10-23)
-
فرمولاسیون و تهیۀ بستنی با جایگزینی شکر با سوکرالوز و تأثیر آن بر ویژگیهای فیزیکی شیمیایی بستنی
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2013-10-23)
-
مدل¬سازی و بررسی سینتیک خروج آب در قطعات سیبزمینی پیشتیمار شده با فراصوت و پوشش خوراکی طی فرآیند سرخکردن عمیق
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2013-10-23)
-
تاثیر افزودن اسید استیک بر برخی ویژگی¬های فیزیکی شیمیایی نشاسته گندم
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2013-10-23)
-
تاثیر بسته¬بندی پلی مری حاوی آنتی¬اکسیدان بر پایداری روغن سویا
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2013-10-23)
-
تاثیر دماهای گرمخانه گذاری ، نگهداری و pH نهایی محصول بر زندهمانی باکتری¬های پروبیوتیک و خواص حسی در دوغ پروبیوتیک
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2013-10-23)
-
مدل¬سازی جذب ¬روغن طی سرخ¬ کردن عمیق قطعات سیب¬زمینی پیش¬تیمارشده با فراصوت و خشک ¬کردن
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2013-10-23)



