دوره 25, شماره 1
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
تأثیر دمای رسیدن و غلظت آب نمک بر سینتیک پروتئولیز پنیر لیقوان
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2015-05-22)
-
تأثیر بستهبندی نانو نقره بر ویژگیهای کیفی و ماندگاری میوه تازه بریده شلیل رقم (رد گلد)
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2015-05-22)
-
تاثیر مورفولوژی غشاء پلیاترسولفون بر تصفیه پساب تولید پودر شیر
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2015-05-22)
-
اثر انجماد بر ویژگیهای رئولوژیکی و بافتی صمغ دانه ریحان
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2015-05-22)
-
تاثیراضافه شدن سیتریک اسید، پتاسیم سدیم تارتارات یا کلسیم کلرید بر ویژگیهای مختلف فیلم هیدروکسی پروپیل سلولز
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2015-05-22)
-
تاثیر تیمار فراصوت بر ویسکوزیته، توزیع اندازه ذرات، کدورت و فنل کل آب هویج
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2015-05-22)
-
تأثیر آرد عدس قرمز و کنسانتره انگور قرمز بر زندهمانی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و خواص کیفی ماست قالبی
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2015-05-22)



