مرور دوره 20, شماره 2 بر اساس تاریخ انتشار
در حال نمایش موارد 1 - 10 از 10
-
بهینه سازی تولید پکتین لیاز از تفاله خرما توسط آسپرژیلوس نایجر با کار برد روش سطح پاسخ
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2010-04-21)
-
تغییرات خواص ویسکو الاستیک انگور سفید بیدانه در طی رسیدن
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2010-04-21)
-
مدل سازی عددی انتقال حرارت در پنیر سفید فراپالایش شده
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2010-04-21)
-
تأثیر کاربرد اسیدآسکوربیک و کلرید کلسیم بر خواص کیفی و ماندگاری میوه تازه بریده سیب زرد لبنانی (گلدن دلشیوز)
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2010-04-21)
-
اثر روش « اسفنج و خمیر» و روش « مستقیم » تهیه خمیر بر خواص خمیر و کیفیت نان قالبی
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2010-04-21)
-
بررسی باقیمانده آنتی بیوتیک در شیرهای خام و پاستوریزه استان آذربایجان شرقی به روش دلوتست
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2010-04-21)
-
تأثیر افزودن پکتین، گوار و کاراگینان بر روی ویژگیهای کیفی نان حجیم بدون گلوتن
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2010-04-21)
-
تاثیر کاربرد پس از برداشت پوتریسین و نیتریک اکسید بر برخی خواص کیفی و محتوای فنلی کل میوه انگور رقم سفید بی دانه
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2010-04-21)
-
تاثیر کاربرد پساز برداشت پوتریسین و نیتریک اکسید بر برخی خواصکیفی و محتوای فنلی کل میوه انگور رقم سفید بی دانه
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2010-04-21)
-
شناسایی ترکیبات پلی فنلی و فلاونوئیدی میوه سیب ارقام’ زنوز‘ و’ گالا‘ با استفاده از کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2010-04-21)



