دوره 22, شماره 1
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
افزایش زنده¬مانی پروبیوتیک¬ها در بستنی فراسودمند به وسیله ریزپوشانی
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2012-05-21)
-
خصوصیات فیزیکی ژل نشاسته¬های گندم و جودوسر طبیعی و هیدروکسی پروپیله شده آنها
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2012-05-21)
-
فعالیت آنتی¬اکسیدانی عصاره پوسته گردو واریته تویسرکانی و مقایسه فعالیت ضدرادیکالی آن با آنتی¬اکسیدان¬های سنتزی
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2012-05-21)
-
خواص رئولوژیکی پوشش¬های خمیری مخصوص سرخ کردن تهیه شده با ترکیب¬های مختلف
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2012-05-21)
-
اثر کلرید کلسیم و اسید سالیسیلیک بر ویژگی¬های کیفی و ماندگاری آلو رقم قطره طلا
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2012-05-21)
-
تعیین فعالیت ضدمیکربی و آنتی¬اکسیدانی عصاره متانولی و اسانس گیاه نعناع Mentha longifolia Hudson
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2012-05-21)
-
تولید لوبیای قرمز پیش پز و خشک شده به منظور کاهش زمان پخت آن
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2012-05-21)
-
تعیین برخی ویژگی¬های فیزیکی مغز گردو (رقم کاغذی) با هدف جداسازی کیفی
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2012-05-21)
-
تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز بر ویژگی¬های شیمیایی، بافتی و ریزساختار پنیر سفید آب نمکی کم چرب
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2012-05-21)



