بررسی اثرات افزودن شیر فراپالوده به پنیر فرآیند شده بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی آن
(ندگان)پدیدآور
کرمی, مصطفیصالح, شرارهنوع مدرک
Textمقاله پژوهشی
زبان مدرک
فارسیچکیده
پنیر فرایندشده یکی از انواع پنیرهایی است که از اختلاط انواع مختلف پنیر با درجه رسیدگی متفاوت و مواد امولسیفایری جهت تثبیت چربی تولید میگردد. از آنجا که در ساخت این پنیر، از پنیرهای تازه نیز استفاده میگردد، لذا بهجای کاربرد پنیر تازه، امکان استفاده از فراپالوده حاصل از فراپالایش شیر، در تولید پنیر فرایندشده بررسی گردید. در این تحقیق، تأثیر سه سطح از فراپالوده (50، 60 و 70 درصد) بهعنوان جایگزین پنیر فتای تولید شده به روش فراپالایش رسیده، برای تولید پنیر فرایندشده و سه سطح امولسیفایر (1/0، 2/0 و 3/0 درصد) که ترکیبی از سیترات سدیم، مونوسدیم فسفات و سدیم هگزامتافسفات با نسبت مساوی بود، بر روی خواص فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی پنیر فرایندشده بررسی شد. نتایج نشان داد که فراپالوده بر همه خواص فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی تأثیر معناداری (01/0ppp
کلید واژگان
امولسیفایرپنیر فرایندشده
فراپالوده
ویسکوزیته
فناوری فرآورده های لبنی
شماره نشریه
4تاریخ نشر
2017-06-221396-04-01
ناشر
ﺳﺎزﻣﺎن ﭘﮋوهشهای ﻋﻠﻤﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﯾﺮانIranian Research Organization for Science and Tecgnology
سازمان پدید آورنده
استادیار، دانشکده صنایع غذایی، دانشگاه بوعلی سینا همداندانش آموخته کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه
شاپا
2476-47872476-4795




