• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • فناوری‌های نوین غذایی
    • دوره 3, شماره 3
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • فناوری‌های نوین غذایی
    • دوره 3, شماره 3
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    ارزیابی پارامتر‌های رنگی، رطوبت و میزان انرژی مصرفی طی برشته کردن مغز بادام زمینی با استفاده از هوای داغ

    (ندگان)پدیدآور
    باقری, هادیکاشانی نژاد, مهدیضیائی‌فر, امان محمداعلمی, مهران
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    567.4کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    مقاله پژوهشی
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    برشته کردن یکی از متداول­ترین اشکال فراوری مغز­ها بوده و هدف از آن افزایش پذیرش کلی فراورده است. رنگ ظاهری به‌عنوان یکی از شاخص­های مهم در ارزیابی کیفیت مواد غذایی از جمله محصولات برشته شده به‌شمار می­آید. در این مطالعه اثر متغیر­های فرایند برشته کردن شامل دما و زمان فرایند بر پارامتر­های کمی رنگ مانند شاخص روشنایی (L*)، شاخص قرمزی (a*)، شاخص زردی (b*)، تغییرات کلی رنگ ( ΔE)، شاخص کروما یا اشباعیت (SI)، زاویه هیو (Hue)، شاخص سفیدی (WI) و شاخص قهوه­ای شدن (BI) مورد بررسی قرار گرفت. هم‌چنین میزان رطوبت نهایی مغز­ها و میزان انرژی مصرفی برای برشته کردن مغز­ها مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان داد که افزایش دما و زمان برشته کردن باعث کاهش مقدار L*، b*، زاویه هیو و شاخص سفیدی و افزایش  ΔEو شاخص قهوه­ای شدن مغز دانه­های بادام زمینی گردید (P
    کلید واژگان
    برشته کردن
    مغز بادام زمینی
    رنگ
    شاخص قهوه‌ای شدن
    انرژی مصرفی

    شماره نشریه
    3
    تاریخ نشر
    2016-05-21
    1395-03-01
    ناشر
    ﺳﺎزﻣﺎن ﭘﮋوهشهای ﻋﻠﻤﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﯾﺮان
    Iranian Research Organization for Science and Tecgnology
    سازمان پدید آورنده
    دانشجوی دکترا، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
    استاد، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
    استادیار، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
    دانشیار، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

    شاپا
    2476-4787
    2476-4795
    URI
    https://dx.doi.org/10.22104/jift.2016.290
    http://jift.irost.ir/article_290.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/367616

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب