| dc.contributor.author | محمدی, حسین | fa_IR |
| dc.contributor.author | دوگانی, آزاده | fa_IR |
| dc.contributor.author | عیدی زاده, شهرام | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-07-09T09:44:01Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-09-30T09:44:01Z | |
| dc.date.available | 1399-07-09T09:44:01Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-09-30T09:44:01Z | |
| dc.date.issued | 2016-02-20 | en_US |
| dc.date.issued | 1394-12-01 | fa_IR |
| dc.date.submitted | 2014-12-14 | en_US |
| dc.date.submitted | 1393-09-23 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | محمدی, حسین, دوگانی, آزاده, عیدی زاده, شهرام. (1394). کاربرد مدل لاجیت چندگانه در بررسی عوامل موثر بر اگاهی و مصرف محصولات غذایی ارگانیک مطالعه موردی مشهد. فناوریهای نوین غذایی, 3(2), 89-99. doi: 10.22104/jift.2016.276 | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 2476-4787 | |
| dc.identifier.issn | 2476-4795 | |
| dc.identifier.uri | https://dx.doi.org/10.22104/jift.2016.276 | |
| dc.identifier.uri | http://jift.irost.ir/article_276.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/367610 | |
| dc.description.abstract | در سالهای اخیر، توجه به تولید و مصرف محصولات غذایی ارگانیک (عاری از نهادههای شیمیایی) در مقابل محصولات رایج که منجر به ایجاد انواع بیماریها و مشکلات زیستمحیطی میشوند به سرعت در حال رشد بوده است. در این پژوهش عوامل مؤثر بر اگاهی و مصرف محصولات غذایی ارگانیک توسط مصرف کنندگان در شهر مشهد در سال 1393 مورد بررسی قرار گرفته و برای این منظور از الگوی لاجیت چندگانه استفاده شده است. از طرفی داده ها و اطلاعات مورد نیاز از طریق پیمایش های میدانی با طراحی و تکمیل پرسشنامه به روش نمونه گیری تصادفی ساده از 400 پاسخ گو از میان افراد شهر مشهد در سال 1393 جمع آوری شد. نتایج حاصل از برآورد مدل نشان میدهد که در حالت آگاهی کامل افراد از محصولات ارگانیک، متغیرهای سن، جنسیت و استفاده گذشته از این محصولات بر مصرف و عدم مصرف محصولات ارگانیک اثرگذار است، در حالی که در حالت آگاهی ناقص افراد از محصولات ارگانیک، علاوه بر متغیرهای سن و جنسیت و استفاده گذشته از این محصولات، متغیرهای متوسط درآمد خانواده و قیمت محصولات ارگانیک نیز بر مصرف این محصولات اثر گذار بوده اند. | fa_IR |
| dc.format.extent | 329 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | ﺳﺎزﻣﺎن ﭘﮋوهشهای ﻋﻠﻤﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﯾﺮان | fa_IR |
| dc.publisher | Iranian Research Organization for Science and Tecgnology | en_US |
| dc.relation.ispartof | فناوریهای نوین غذایی | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | Innovative Food Technologies | en_US |
| dc.relation.isversionof | https://dx.doi.org/10.22104/jift.2016.276 | |
| dc.subject | مدل لاجیت چندگانه | fa_IR |
| dc.subject | محصولات ارگانیک | fa_IR |
| dc.subject | مصرف | fa_IR |
| dc.subject | آگاهی | fa_IR |
| dc.subject | تغذیه | fa_IR |
| dc.subject | علوم و صنایع غذایی | fa_IR |
| dc.title | کاربرد مدل لاجیت چندگانه در بررسی عوامل موثر بر اگاهی و مصرف محصولات غذایی ارگانیک مطالعه موردی مشهد | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | مقاله پژوهشی | fa_IR |
| dc.contributor.department | استادیار ،دانشگاه فردوسی مشهد | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانشجوی دکترا، اقتصاد کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانشجوی دکترا، اقتصاد کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد | fa_IR |
| dc.citation.volume | 3 | |
| dc.citation.issue | 2 | |
| dc.citation.spage | 89 | |
| dc.citation.epage | 99 | |