مرور دوره 2, شماره 2 بر اساس موضوع
در حال نمایش موارد 1 - 20 از 40
| موضوع |
|---|
| " اسپیرولینا پلاتنسیس " [1] |
| " دوغ " [1] |
| اسانس [1] |
| انبار مانی [1] |
| انتقال جرم [1] |
| انگل [1] |
| ایلام [1] |
| برگ نارنج [1] |
| بستنی وانیلی [1] |
| بستهبندی هوشمند [1] |
| تغذیه [2] |
| توت فرنگی [1] |
| خروج رطوبت [1] |
| دانه کفیر [1] |
| روغن [1] |
| رئولوژی مواد غذایی [1] |
| زیستفناوری مواد غذایی [1] |
| سبزیجات خوراکی [1] |
| سرخکردن [1] |
| شیره خرما [1] |



