دوره 6, شماره 1
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
اثر نوع کیتوزان بر ویژگی های فیلم های زیست تخریب پذیر تولید شده از ژلاتین حاصل از پوست فیل ماهی (Huso huso)
(ﺳﺎزﻣﺎن ﭘﮋوهشهای ﻋﻠﻤﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﯾﺮانIranian Research Organization for Science and Tecgnology, 2018-11-22)قابلیت تشکیل فیلم از ژلاتین و همچنین کیتوزان موجب شده که بهعنوان فیلمهای خوراکی با خواص فیزیکی و مکانیکی مناسب در صنعت بستهبندی و نگهداری مورد استفاده قرار گیرند. در این مطالعه اثر ترکیب کیتوزانهای مختلف محلول در آب، ...
-
مدل سازی ریاضی فرایند خشک کردن با هوای گرم برش های به با پیش تیمار آبگیری اسمزی: تعیین ضریب نفوذ موثر و انرژی فعال سازی
(ﺳﺎزﻣﺎن ﭘﮋوهشهای ﻋﻠﻤﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﯾﺮانIranian Research Organization for Science and Tecgnology, 2018-11-22)پیش تیمار آبگیری اسمزی در فرآیند خشک کردن با هوای گرم با هدف بهبود ویژگیهای تغذیهای، حسی و کیفی محصول نهایی خشک شده به کار میرود. در تحقیق حاضر، پیش تیمار آبگیری اسمزی برشهای به و سپس خشک کردن آن با استفاده از ...
-
تشخیص تقلب پوره کدو در رب گوجه فرنگی با استفاده از آرایه حسگری گازی
(ﺳﺎزﻣﺎن ﭘﮋوهشهای ﻋﻠﻤﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﯾﺮانIranian Research Organization for Science and Tecgnology, 2018-11-22)گوجه فرنگی دومین محصول پرطرفدار در سطح جهان است که اغلب به صورت تازه مصرف میشود. یکی از مهمترین فرآورده های گوجه فرنگی، رب میباشد که مهمترین چاشنی در غذاهای ایرانی بهشمار میآید بنابراین سلامت رب گوجهفرنگی از اهمیت ...
-
بهینه یابی فرایند برشته کردن مادون قرمز رقم های مهم تجاری مغز پسته با روش سطح پاسخ
(ﺳﺎزﻣﺎن ﭘﮋوهشهای ﻋﻠﻤﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﯾﺮانIranian Research Organization for Science and Tecgnology, 2018-11-22)در این پژوهش، برای نخستین بار از پرتو های مادون قرمز برای برشته کردن مغز پسته چهار رقم مهم تجاری ایران (فندقی، کله قوچی، اکبری و احمد آقایی) استفاده شد. و بهینه یابی فرآیند با استفاده از طرح مرکب مرکزی برای هر رقم انجام ...
-
پیش تیمار آنزیمی شربت خام چغندر قند با استفاده از آنزیم پکتیناز به منظور بهبود فرآیند تصفیه متداول
(ﺳﺎزﻣﺎن ﭘﮋوهشهای ﻋﻠﻤﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﯾﺮانIranian Research Organization for Science and Tecgnology, 2018-11-22)تصفیۀ شربت خام یکی از مراحل اصلی فرآیند تولید شکر میباشد که در آن با حذف مواد غیرقندی نسبت ساکارز به ناخالصیها افزایش یافته و تولید شکر با کیفیت بالا امکانپذیر میگردد. در پژوهش حاضر کارایی آنزیم پکتیناز جهت حذف ترکیبات ...
-
سامانه ماشین بویایی، رهیافتی موثر برای تشخیص تقلب درگلاب
(ﺳﺎزﻣﺎن ﭘﮋوهشهای ﻋﻠﻤﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﯾﺮانIranian Research Organization for Science and Tecgnology, 2018-11-22)گلاب از فرآوردههای اصلی گل محمدی و از محصولات سنتی با قدمت طولانی در منطقه کاشان بوده که آوازه جهانی نیز دارد. با توجه به استفاده از گلاب در درمان دردهای روماتیسمی، قلبی و همچنین در پخت انواع شیرینیها و تهیه بستنیها، ...
-
تاثیر روشهای مختلف برشته کردن بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی بادام کوهی
(ﺳﺎزﻣﺎن ﭘﮋوهشهای ﻋﻠﻤﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﯾﺮانIranian Research Organization for Science and Tecgnology, 2018-11-22)برشته کردن یکی از متداولترین اشکال فرآوری دانههای آجیلی جهت بهبود طعم، رنگ، بافت و ظاهر محصول بهکار میرود. هدف از این پژوهش، مقایسه انواع روشهای مختلف برشته کردن بادام کوهی، بهینهسازی و به کارگیری فرآیندهای جدید در ...
-
استفاده از پردازش تصاویر رنگی و روش سطح پاسخ در تخمین تازگی گوشت مرغ
(ﺳﺎزﻣﺎن ﭘﮋوهشهای ﻋﻠﻤﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﯾﺮانIranian Research Organization for Science and Tecgnology, 2018-11-22)اهمیت گوشت مرغ بعنوان یک ماده غذایی سالم و مغذی برای مردم سراسر جهان قابل ملاحظه است. لذا بررسی کیفیت آن برای مصرف از ارزش بسزایی برخوردار است. هدف اصلی مطالعه حاضر تشخیص تازگی گوشت مرغ از طریق تخمین زمان سپری شده از ذبح ...