مرور دوره 4, شماره 1 بر اساس موضوع "زیست‌فعال"

  • تاثیر فرایند هم‌تبلوری بر ویژگی‌های شیمی- فیزیکی و عملکردی پودر‌های ساکارز حاوی عصاره‌ی برگ زیتون 

    اکبری, مهدیه؛ صادقی ماهونک, علیرضا؛ قربانی, محمد؛ کاشانی نژاد, مهدی؛ سرابندی, خشایار (ﺳﺎزﻣﺎن ﭘﮋوهشهای ﻋﻠﻤﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﯾﺮانIranian Research Organization for Science and Tecgnology, 2016-10-22)
    در این تحقیق اثر فرایند ‌هم‌تبلوری و غلظت‌های مختلف عصاره بر خواص شیمی‌- فیزیکی و عملکردی پودر‌های ساکارز حاوی عصاره‌ی برگ زیتون ارزیابی شد. بازده‌ی فرایند، ظرفیت بارگیری، فعالیت آنتی‌اکسیدانی، ویژگی‌های فراورده‌ی هم‌متبلور ...