مرور دوره 3, شماره 3 بر اساس موضوع
در حال نمایش موارد 1 - 20 از 35
| موضوع |
|---|
| اسپکترومتری جذب اتمی کوره گرافیتی [1] |
| اندازهگیری سرب در شیر [1] |
| اندازهگیری کادمیوم در شیر [1] |
| انرژی مصرفی [1] |
| آرد گندم [1] |
| اکستروژن [1] |
| برشته کردن [1] |
| جایگزین چربی [1] |
| خشک کن پاششی [1] |
| راندمان میکروکپسوله شدن(MEY) [1] |
| رنگ [1] |
| رئولوژی [1] |
| زمان بهینه پخت [1] |
| سبزیجات [1] |
| سبوس [1] |
| سدیم کازئینات [1] |
| سیب [1] |
| شاخص قهوهای شدن [1] |
| علوم و صنایع غذایی [1] |
| عملیات حرارتی [1] |



