جستجو
در حال نمایش موارد 1 - 10 از 19
ریزپوشانی اسانس هل با صمغ عربی، مالتودکسترین و اینولین و بررسی خواص فیزیکی - شیمیایی آنها
(ﺳﺎزﻣﺎن ﭘﮋوهشهای ﻋﻠﻤﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﯾﺮانIranian Research Organization for Science and Tecgnology, 2020-04-20)
این تحقیق با هدف ریزپوشانی اسانس هل، مقایسه تأثیر افزودن مالتودکسترین و اینولین به صمغ عربی به عنوان مواد پوشش دهنده و بررسی پایداری و ویژگیهای ریزکپسولهای تولیدی صورت گرفت. در این پژوهش کربوهیدرات های صمغ عربی، مالتودکسترین ...
تاثیر حمام التراسونیک، نسبت سورفاکتانت به روغن و غلظت موسیلاژ دانه به بر ویژگیهای نانوامولسیون خودبخودی
(ﺳﺎزﻣﺎن ﭘﮋوهشهای ﻋﻠﻤﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﯾﺮانIranian Research Organization for Science and Tecgnology, 2019-07-23)
هدف از این مطالعه بررسی ویژگیهای نانوامولسیون روغن در آب تثبیت شده با مخلوط ایزوله پروتئین آب پنیری (1 درصد وزنی/حجمی) و موسیلاژ دانه به (1/0 و 5/0 درصد وزنی/حجمی) به روش کم انرژی خودبخودی و پر انرژی هموژنایزر فراصوت است. ...
بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی و ضدباکتری فیلمهای نانوبیوکامپوزیتی بر پایه نشاسته حاوی نانوذرات فلزی نقره، اکسید روی و اکسید مس
(ﺳﺎزﻣﺎن ﭘﮋوهشهای ﻋﻠﻤﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﯾﺮانIranian Research Organization for Science and Tecgnology, 2016-12-21)
در این پژوهش، فیلمهای نانوبیوکامپوزیتی نشاسته - نانوذرات تکی نقره (Ag)، اکسید روی (ZnO) و اکسید مس (CuO) به روش قالبریزی از محلول (Solution Casting) تهیه شده است. خواص کششی، انحلالپذیری در آب، جذب اشعه ماوراء بنفش و ...
مدل سازی و بهینه سازی پارامترهای فرایندی در تهیه نانو کپسول از عصاره پلی فنلی حاصل از پسماند صنعتی سیب
(ﺳﺎزﻣﺎن ﭘﮋوهشهای ﻋﻠﻤﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﯾﺮانIranian Research Organization for Science and Tecgnology, 2016-08-22)
تتحقیق حاضر در زمینه مدل سازی و بهینه سازی پارامترهای فرایندی با روش سطح پاسخ ( RSM) در نانو کپسوله کردن عصاره پلی فنلی حاصل از ضایعات صنعتی سیب با استفاده از مالتودکسترین است. از روش جایگزینی حلال برای نانو کپسول کردن ...
حاملهای لیپیدی نانوساختار حامل اسید لینولئیک کنژوگه و غنی سازی شیر کم چرب پاستوریزه با آن
(ﺳﺎزﻣﺎن ﭘﮋوهشهای ﻋﻠﻤﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﯾﺮانIranian Research Organization for Science and Tecgnology, 2018-07-23)
درونپوشانی اسیدهای چرب ضروری در انواع سیستمهای نانوحامل روشی مؤثر در بهبود کارایی بیولـوژیکی آنها و تحـویل کنترلشده (در مقدار و در مکان معین) است. در این مطالعه به تولید حاملهای لیپیدی نانوساختار حامل کنژوگه لینولئیک ...
بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و ویژگیهای فیزیکی حاملهای لیپیدی نانوساختار (NLC) حاوی عصاره آویشن شیرازی
(ﺳﺎزﻣﺎن ﭘﮋوهشهای ﻋﻠﻤﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﯾﺮانIranian Research Organization for Science and Tecgnology, 2016-12-21)
عصاره آویشن شیرازی دارای ترکیبات آنتی اکسیدانی میباشد و می تواند به عنوان افزودنیها در مواد غذایی مورد استفاده قرار گیرد. چنین کاربردی نیازمند استفاده از حاملهای مناسب نظیر حامل های لیپیدی نانوساختار(NLC) میباشد. هدف ...
اثر افزودن نانوذرات اکسیدروی بر ویژگیهای فیزیکی و مکانیکی فیلم دولایه آگار-کاپاکاراژینان
(ﺳﺎزﻣﺎن ﭘﮋوهشهای ﻋﻠﻤﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﯾﺮانIranian Research Organization for Science and Tecgnology, 2017-11-22)
تحقیق حاضر باهدف بررسی اثر افزودن نانو اکسیدروی بر خواص فیلم دولایهی آگار- کاپاکاراژینان صورت پذیرفت. فیلم دولایهی حاوی نانواکسیدروی به روش قالبگیری با افزودن نانوذرات در غلظتهای مختلف 0، 5/0، 1 و 5/1 % w/w به ...
بررسی تاثیر غلظت نانوذره و محتوای روغن بر پایداری فیزیکی امولسیون پیکرینگ پایدار شده توسط نانوذرات کیتوزان
(ﺳﺎزﻣﺎن ﭘﮋوهشهای ﻋﻠﻤﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﯾﺮانIranian Research Organization for Science and Tecgnology, 2021-12-22)
در سالهای اخیر تهیه امولسیون پیکرینگ به دلیل گستره وسیعی از کاربردهای آن در صنایع غذایی، دارویی و آرایشی توجه زیادی را به خود جلب کرده است. هدف از این پژوهش تهیه امولسیون پیکرینگ روغن در آب پایدار شده با نانوذرات کیتوزان ...
خواص فیلم میکروکامپوزیت زئین حاوی مونت موریلونیت اصلاح شده
(ﺳﺎزﻣﺎن ﭘﮋوهشهای ﻋﻠﻤﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﯾﺮانIranian Research Organization for Science and Tecgnology, 2014-11-22)
تقاضا برای پلیمرهای تجزیه پذیر و زیست سازگار به ویژه در بخش بسته بندی به سرعت رو به افزایش است که شدیدا به وسیله سیاست های مدیریت زیست محیطی مورد تشویق است. در این تحقیق، هدف ساخت فیلم میکروکامپوزیت زئین - مونت موریلونیت ...
بررسی ریخت شناسی نانوالیاف سلولز استات در سیستم های حلال تک و چند جزئی جهت تولید نانوحاملهای سیکلودکسترین
(ﺳﺎزﻣﺎن ﭘﮋوهشهای ﻋﻠﻤﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﯾﺮانIranian Research Organization for Science and Tecgnology, 2018-01-21)
ویژگی های مثبت نانوالیاف از جمله نسبت سطح به حجم بالا، انعطاف پذیری مطلوب در گروههای عاملی سطحی و عملکرد مناسب مکانیکی، همراه با جایدهی سیکلودکسترینها می تواند زمینه لازم را برای ایجاد تولید نانوحاملهای غذادارویی مناسب ...