پاسخ محتوای یونی و فعالیت آنتی اکسیدانی جو به روشهای کاربرد اسیدسالیسیلیک در شرایط شور
(ندگان)پدیدآور
هاشمی, سیده الههامام, یحییپیرسته انوشه, هادینوع مدرک
Textمقاله پژوهشی
زبان مدرک
فارسیچکیده
اگرچه بهخوبی مشخص شده است که اسیدسالیسیلیک میتواند موجب افزایش تحمل شوری در جو گردد، اما هنوز اتفاق نظر کلی در مورد بهترین روش و مرحله اعمال آن وجود ندارد. بدین منظور یک آزمایش فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی در شرایط کنترل شده در دانشکده کشاورزی دانشگاه شیراز در سال 1393 انجام شد. در این پژوهش تاثیر کاربرد اسیدسالیسیلیک در پنج سطح شاهد، پیشتیمار بذر، محلولپاشی در مراحل استقرار کامل، برجستگی دوگانه و گلدهی بر عملکرد دانه، غلظت سدیم و پتاسیم شاخساره و ریشه و همچنین فعالیت آنزیمهای آنتیاکسیدان جو رقم ریحان تحت سه سطح تنش شوری شاهد، 6 و 12 دسیزیمنس برمتر بررسی شد. نتایج نشان داد که تنش شوری، بسته به شدت
شماره نشریه
34تاریخ نشر
2018-11-221397-09-01
ناشر
دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارسنجانسازمان پدید آورنده
دانشگاه شیرازدانشگاه شیراز
عضو هیئت علمی مرکز ملی تحقیقات شوری




