نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorگلمرادی مرنی, فرهادfa_IR
dc.contributor.authorبرمکی, مرتضیfa_IR
dc.contributor.authorصدقی, محمدfa_IR
dc.contributor.authorفیروزی, محمدجوادfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T09:17:11Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T09:17:11Z
dc.date.available1399-07-09T09:17:11Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T09:17:11Z
dc.date.issued2017-08-23en_US
dc.date.issued1396-06-01fa_IR
dc.date.submitted2015-12-17en_US
dc.date.submitted1394-09-26fa_IR
dc.identifier.citationگلمرادی مرنی, فرهاد, برمکی, مرتضی, صدقی, محمد, فیروزی, محمدجواد. (1396). اثر کود گوگرد و تیوباسیلوس بر صفات کیفی و غلظت عناصر غذایی سیب زمینی. مجله علمی- پژوهشی اکوفیزیولوژی گیاهی, 9(29), 113-124.fa_IR
dc.identifier.issn2008-5958
dc.identifier.urihttp://www.jpec.ir/article_597302.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/358585
dc.description.abstractچکیده <br /> به منظور بررسی تأثیر مقادیر مختلف کود گوگرد در حضور یا عدم حضور باکتری تیوباسیلوس تیواکسیدانس (بیوسولفور) بر برخی صفات کیفی و غلظت عناصر غذایی در سیب زمینی رقم آگریا، آزمایشی به صورت فاکتوریل و در قالب طرح پایه بلوک های کامل تصادفی با 3 تکرار، در سال زراعی 91-1390 در مزرعه ی تحقیقاتی دانشکده ی علوم کشاورزی دانشگاه محقق اردبیلی اجرا گردید. فاکتورهای مورد بررسی شامل گوگرد در چهار سطح صفر، 200، 300 و 400 کیلوگرم در هکتار و کود بیولوژیک بیوسولفور در دو سطح شاهد (عدم استفاده) و استفاده از تیوباسیلوس بودند. نتایج نشان داد که اثر کود گوگرد بر میزان نشاسته، ماده ی خشک و نیترات غده معنی دار بود. همچنین تیوباسیلوس، گوگرد و اثر متقابل آن ها بر صفات عملکرد غده در هکتار، تعداد غده در بوته، محتوای پتاسیم و فسفر غده و میزان pH خاک تأثیر معنی دار شد. بیشترین میزان عملکرد غده در هکتار، تعداد غده در بوته و محتوای فسفر و پتاسیم غده با مصرف 400 کیلوگرم گوگرد در هکتار و در شرایط استفاده از تیوباسیلوس به دست آمد. کاربرد کود گوگرد و بیوسولفور باعث کاهش pH خاک شد، به طوری که بیشترین میزان pH خاک در شرایط عدم استفاده از گوگرد و تیوباسیلوس مشاهده گردید. بیشترین میزان نشاسته و ماده ی خشک غده نیز با مصرف 400 کیلوگرم گوگرد در هکتار حاصل شد. به طور کلی کاربرد 400 کیلوگرم گوگرد در هکتار به همراه باکتری تیوباسیلوس برای افزایش کمیت و کیفیت سیب زمینی در خاک های آهکی پیشنهاد می شود.fa_IR
dc.format.extent418
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه آزاد اسلامی واحد ارسنجانfa_IR
dc.relation.ispartofمجله علمی- پژوهشی اکوفیزیولوژی گیاهیfa_IR
dc.relation.ispartofJournal of Plant Ecophysiologyen_US
dc.subjectکلمات کلیدی: بیوسولفورfa_IR
dc.subjectپتاسیمfa_IR
dc.subjectفسفرfa_IR
dc.subjectکودهای زیستیfa_IR
dc.subjectنشاستهfa_IR
dc.titleاثر کود گوگرد و تیوباسیلوس بر صفات کیفی و غلظت عناصر غذایی سیب زمینیfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentندارمfa_IR
dc.contributor.departmentاستادیار گروه زراعت و اصلاح نباتات دانشگاه محقق اردبیلیfa_IR
dc.contributor.departmentدانشیار گروه زراعت و اصلاح نباتات دانشگاه محقق اردبیلیfa_IR
dc.contributor.departmentنداردfa_IR
dc.citation.volume9
dc.citation.issue29
dc.citation.spage113
dc.citation.epage124


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد