نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorجهانی مقدم, ابراهیمfa_IR
dc.contributor.authorپارسا, سهیلfa_IR
dc.contributor.authorمحمودی, سهرابfa_IR
dc.contributor.authorاحمدی, مسعودfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T09:08:25Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T09:08:25Z
dc.date.available1399-07-09T09:08:25Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T09:08:25Z
dc.date.issued2017-08-23en_US
dc.date.issued1396-06-01fa_IR
dc.date.submitted2017-04-25en_US
dc.date.submitted1396-02-05fa_IR
dc.identifier.citationجهانی مقدم, ابراهیم, پارسا, سهیل, محمودی, سهراب, احمدی, مسعود. (1396). ارزیابی اثرات تاریخ کشت و رقم بر عملکرد و ساقه‏ روی ارقام چغندر قند در شرایط کشت پاییزه. زراعت و اصلاح نباتات, 13(2), 43-57.fa_IR
dc.identifier.issn2008-8485
dc.identifier.urihttp://iapb.kiau.ac.ir/article_535156.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/355659
dc.description.abstractبه منظور بررسی اثر ارقام و تاریخ کاشت بر خصوصیات کیفی و کمی چغندر قند، ازمایشی در سال زراعی94-1393 در مزرعه تحقیقاتی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان خراسان رضوی بصورت اسپیلت پلات در قالب طرح پایه بلوک کامل تصادفی با 4 تکرار اجرا شد. عامل اصلی شامل تاریخ کاشت (اول و بیستم مهرماه) و عامل فرعی شامل رقم (گیادا، مراک، موناتونو، اسپارتاک و شریف) بود. بالاترین درصد ساقه‏روی در رقم شریف در تاریخ کاشت اول با 3/23 درصد بود. بیشترین عملکرد ریشه در تاریخ کاشت اول در ارقام مراک و موناتونو بترتیب با 2/54 و 3/54 تن در هکتار و کمترین ان در تاریخ کاشت دوم در ارقام شریف و موناتونو مشاهده شد. همچنین بیشترین عملکرد قند ناخالص و قند سفید در رقم مراک در تاریخ کاشت اول بدست آمد. بیشترین درصد قند نیز در رقم موناتونو در تاریخ کاشت دوم به میزان 1/22 درصد بود. بیشترین میزان سدیم نیز در رقم گیادا مشاهده شد. با توجه به نتایج مطالعه حاضر، در بین ارقام، رقم مراک و پس از ان رقم موناتونو بهترین ارقام جهت کشت در پاییز انتخاب شدند و نیز تاریخ کاشت اول نسبت به تاریخ کاشت دوم برتری داشت. با توجه به تعدد و تنوع ارقام پائیزه در اختیار و سازگاری مطلوب آنها جهت کشت در مناطق مختلف چغندر کاری کشور، به نظر میرسد توسعه کشت پائیزه چغندرقند ضمن تامین شکر مورد نیاز کشور، صرفه جویی قابل ملاحظه ای را در مصرف آب سبب شود.fa_IR
dc.format.extent849
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه آزاد اسلامی واحد کرجfa_IR
dc.relation.ispartofزراعت و اصلاح نباتاتfa_IR
dc.subjectعملکرد ریشهfa_IR
dc.subjectدرصد قندfa_IR
dc.subjectسدیمfa_IR
dc.subjectساقه‏رویfa_IR
dc.subjectآلکالیتهfa_IR
dc.titleارزیابی اثرات تاریخ کشت و رقم بر عملکرد و ساقه‏ روی ارقام چغندر قند در شرایط کشت پاییزهfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeعلمی پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentدانشجوی سابق کارشناسی ارشد دانشگاه بیرجندfa_IR
dc.contributor.departmentاستادیارو عضو هیِئت علمی دانشگاه بیرجندfa_IR
dc.contributor.departmentدانشیارو عضو هیِئت علمی دانشگاه بیرجندfa_IR
dc.contributor.departmentاستادیارمرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی مشهدfa_IR
dc.citation.volume13
dc.citation.issue2
dc.citation.spage43
dc.citation.epage57


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد