نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorEdris, M.en_US
dc.contributor.authorKhoshkabadi, H.en_US
dc.date.accessioned1399-07-09T09:07:26Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T09:07:26Z
dc.date.available1399-07-09T09:07:26Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T09:07:26Z
dc.date.issued1975-10-01en_US
dc.date.issued1354-07-09fa_IR
dc.date.submitted2018-01-06en_US
dc.date.submitted1396-10-16fa_IR
dc.identifier.citationEdris, M., Khoshkabadi, H.. (1975). Determination of vitamin C in iranian citrus fruits. Iran Agricultural Research, 03(2), 81-85. doi: 10.22099/iar.1975.4664en_US
dc.identifier.issn1013-9885
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22099/iar.1975.4664
dc.identifier.urihttp://iar.shirazu.ac.ir/article_4664.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/355310
dc.format.extent952
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageEnglish
dc.language.isoen_US
dc.publisherShiraz Universityen_US
dc.publisherدانشگاه شیرازfa_IR
dc.relation.ispartofIran Agricultural Researchen_US
dc.relation.ispartofتحقیقات کشاورزی ایرانfa_IR
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22099/iar.1975.4664
dc.titleDetermination of vitamin C in iranian citrus fruitsen_US
dc.typeTexten_US
dc.citation.volume03
dc.citation.issue2
dc.citation.spage81
dc.citation.epage85


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد