نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorشاهرخ نیا, محمدعلیfa_IR
dc.contributor.authorشاه امیریان, مریمfa_IR
dc.contributor.authorعلیان غیاثی, عبدالمطلبfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T08:55:31Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T08:55:31Z
dc.date.available1399-07-09T08:55:31Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T08:55:31Z
dc.date.issued2016-06-21en_US
dc.date.issued1395-04-01fa_IR
dc.date.submitted2016-02-22en_US
dc.date.submitted1394-12-03fa_IR
dc.identifier.citationشاهرخ نیا, محمدعلی, شاه امیریان, مریم, علیان غیاثی, عبدالمطلب. (1395). بررسی اثر مقادیر مختلف آب آبیاری بر عملکرد و کیفیت ارقام گوجه فرنگی تحت کاشت نشایی. نشریه آبیاری و زهکشی ایران, 10(2), 177-186.fa_IR
dc.identifier.issn2008-7942
dc.identifier.issn2676-6884
dc.identifier.urihttp://idj.iaid.ir/article_55310.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/351241
dc.description.abstractگوجهفرنگی یکی از مهم­ترین محصولات کشاورزی استان فارس میباشد. تحقیقات پیشین نشان میدهد میزان آب مصرفی گوجهفرنگی در سیستمهای آبیاری سطحی با مدیریت سنتی بسیار بالا و بهرهوری پایین است. در این تحقیق تأثیر مقادیر مختلف آب آبیاری بر عملکرد کمی و کیفی سه رقم گوجهفرنگی تحت سیستم آبیاری قطرهای نواری در قالب بلوک کامل تصادفی بررسی گردید. آزمایش در یکی از مزارع شهرستان مرودشت که بافت خاک آن نسبتاً سنگین بود انجام شد. مقادیر 60، 80، 100 و120 درصد نیاز آبی گوجهفرنگی بر اساس روش پنمن مانتیث محاسبه و به مزرعه داده شد. یک تیمار آبیاری با مدیریت کشاورز نیز در نظر گرفته شد. نتایج نشان داد به طور کلی با افزایش میزان آب آبیاری میزان عملکرد افزایش مییابد. بیش­ترین بهرهوری مصرف آب در تیمار نیاز آبی 80% به میزان 66/11 تا 21/14 کیلوگرم بر مترمکعب در ارقام مختلف مشاهده گردید. با افزایش آب آبیاری، میزان مواد جامد محلول کاهش و درصد آب میوه افزایش یافت که این تغییرات در بعضی از حالات از نظر آماری معنی­دار نگردید. بیش­ترین و کم­ترین میزان عملکرد مربوط به ارقام سوپراوربانا و کینگستون بود.fa_IR
dc.format.extent1030
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherانجمن آبیاری و زهکشی ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofنشریه آبیاری و زهکشی ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofIranian Journal of Irrigation & Drainageen_US
dc.subjectآبیاری گوجه فرنگیfa_IR
dc.subjectروش پنمن مانتیثfa_IR
dc.subjectکیفیت محصولfa_IR
dc.titleبررسی اثر مقادیر مختلف آب آبیاری بر عملکرد و کیفیت ارقام گوجه فرنگی تحت کاشت نشاییfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentاستادیار پژوهشی بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی فارس، شیراز، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentعضو هیئت علمی بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی فارس، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، شیراز، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentکارشناس ارشد بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی فارس، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، شیراز، ایرانfa_IR
dc.citation.volume10
dc.citation.issue2
dc.citation.spage177
dc.citation.epage186


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد