نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorمحمدی, آسیهfa_IR
dc.contributor.authorغضنفری مقدم, احمدfa_IR
dc.contributor.authorنوربخش, شهینfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T08:53:31Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T08:53:31Z
dc.date.available1399-07-09T08:53:31Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T08:53:31Z
dc.date.issued2015-05-22en_US
dc.date.issued1394-03-01fa_IR
dc.date.submitted2014-05-03en_US
dc.date.submitted1393-02-13fa_IR
dc.identifier.citationمحمدی, آسیه, غضنفری مقدم, احمد, نوربخش, شهین. (1394). مدل سازی مسیر جریان میوه پوست‌گیری شده و پوست‌گیری نشده زیتون تلخ از یک مخزن. تحقیقات مهندسی سازه های آبیاری و زهکشی, 16(1), 95-108. doi: 10.22092/aridse.2015.102018fa_IR
dc.identifier.issn2476-4000
dc.identifier.issn2476-4019
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22092/aridse.2015.102018
dc.identifier.urihttp://idser.aeri.ir/article_102018.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/350584
dc.description.abstractدر این پژوهش میوه زیتون تلخ به دو صورت پوست­گیری شده و پوست­گیری نشده تهیه و خصوصیات سیالی آنها شامل میانگین قطر هندسی، ضریب کرویت، چگالی ظاهری، زاویۀ اصطکاک ایستایی، زاویۀ اصطکاک داخلی اندازه­گیری شد.  چگونگی حرکت و مقدار جریان خروجی آنها درون مخزن مکعب مستطیلی نیز بررسی و مدل­سازی شد.  در این بررسی، حداقل قطر خروج از مخزن برای میوه پوست­گیری شده و پوست­گیری نشده به­ترتیب 4/4 و 3/6 سانتی­متر به­­دست آمد.  مقایسه مقدار جریان خروجی از دهانه­ای با قطر 5/5 سانتی­متر نشان می­دهد که سرعت جریان خروجی میوه پوست­گیری شده و پوست­گیری نشده به­ترتیب برابر با 586 و 554 سانتی­متر مکعب در ثانیه است.  در مخزن سه منطقه افزایش سرعت، کاهش سرعت و افزایش مجدد سرعت از یکدیگر قابل تمایز بود.  برای بیان موقعیت افقی دانه به­صورت تابعی از زمان یک تابع نمایی و برای بیان موقعیت عمودی و سرعت لحظه­ای به­صورت تابعی از زمان دو رابطه درجه سه پیشنهاد شد که با ضریب تبیین بالا از داده­های آزمایشگاهی عبور کردند.  سرعت جریان در دهانه خروجی به­صورت تابعی از قطر دهانه با استفاده از دو مدل بورلو و گرگوری بررسی شد.  مقایسه این دو نشان می­دهد­ که مدل بورلو  با 997/0=<em>R<sup>2</sup></em> بهتر از مدل گرگوری در داده­های آزمایشگاهی برازش شده است.fa_IR
dc.format.extent774
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherموسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیfa_IR
dc.publisherAgricultural Engineering Research Instituteen_US
dc.relation.ispartofتحقیقات مهندسی سازه های آبیاری و زهکشیfa_IR
dc.relation.ispartofIrrigation and Drainage Structures Engineering Researchen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22092/aridse.2015.102018
dc.subjectجریان خروج دانهfa_IR
dc.subjectزیتون تلخfa_IR
dc.subjectمخزنfa_IR
dc.subjectمدل‌سازیfa_IR
dc.titleمدل سازی مسیر جریان میوه پوست‌گیری شده و پوست‌گیری نشده زیتون تلخ از یک مخزنfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentدانشجوی بخش مهندسی مکانیک ماشین‌های کشاورزی دانشگاه شهید باهنر کرمانfa_IR
dc.contributor.departmentاستاد پژوهشکده باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه شهید باهنر کرمانfa_IR
dc.contributor.departmentعضو هیات علمی پژوهشکده باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه شهید باهنر کرمانfa_IR
dc.citation.volume16
dc.citation.issue1
dc.citation.spage95
dc.citation.epage108


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد