مرور دوره 8, شماره 1 بر اساس عنوان
در حال نمایش موارد 1 - 6 از 6
-
اثر دو دستگاه گاوآهن مرکب بر خصوصیات فیزیکی خاک در مقایسه با گاوآهن برگرداندار
(موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Engineering Research Institute, 2007-05-22)امروزه تحقیقات روی ادوات مرکب بنا به ضرورتهای کاهش تردد، صرفهجویی در زمان و هزینه و افزایش راندمان مورد توجه جدی قرار دارد. هدف از تحقیق حاضر، مقایسة دو دستگاه گاوآهن تلفیقی شامل گاوآهن برگرداندار + بازوی قلمی و گاوآهن ...
-
ارزیابی مدل SWAP در شبیهسازی انتقال آب و املاح در نیمرخ خاک
(موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Engineering Research Institute, 2007-05-22)برای توسعه و کاربرد مدلهای ریاضی برای پیشبینی انتقال آب و املاح در شرایط آبیاری، لازم است اینگونه مدلها برای مناطق مختلف واسنجی و ارزیابی شوند. به همین منظور، مدل SWAP به مدت دو سال زراعی (81-80 و82-81) در زمین تحت ...
-
افزایش بهرهوری آب آبیاری ارقام برنج در اصفهان
(موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Engineering Research Institute, 2007-05-22)به منظور بهبود بهرهوری آب آبیاری در تولید دانه ارقام برنج، پژوهشی طی دو سال زراعی 81-1380 و 82-1381 به صورت طرح آماری کرتهای خردشده در قالب بلوکهای کامل تصادفی و در سه تکرار در ایستگاه تحقیقات شهید فزوه ...
-
بررسی تأثیر دور آبیاری و بستر کشت بر عملکرد و برخی پارامترهای رشد گوجهفرنگی (CV. Hamra) در کشت بدون خاک (کیسهای)
(موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Engineering Research Institute, 2007-05-22)این آزمایش به منظور تأثیر دور آبیاری و بستر کشت بر عملکرد و برخی پارامترهای رشد گوجهفرنگیگلخانهای(CV. Hamra) در سال زراعی 82-81 در گلخانة تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد به اجرا درآمد. آزمایش بر اساس طرح ...
-
تاثیر دور توپی و موقعیت تیغه برکیفیت برنج در سفیدکن تیغهای بهینهشده
(موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Engineering Research Institute, 2007-05-22)به منظور کاهش شکستگی و ضایعات برنج، توپی سفیدکن تیغهای برنج به مارپیچ انتقال مجهز شد. آزمایشهای اولیه نشان داد، استفاده از این توپی میتواند شکستگی برنج را در حدود 5/2 درصد کاهش دهد. برای تکمیل طرح فوق و بررسی تاثیر ...
-
کنترل قهوهای شدن آنزیمی برگههای گلابی با استفاده از اسید سیتریک
(موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Engineering Research Institute, 2007-05-22)به منظور حفظ رنگ برگة گلابی از واکنشهای قهوهای شدن، طرحی به صورت آزمایشهای فاکتوریل در قالب پایههای کاملاً تصادفی با 3 فاکتور و سه تکرار در سال 1382 در مرکز تحقیقات کشاورزی آذربایجان غربی به اجرا درآمد. فاکتور اول رقم ...



