مرور دوره 9, شماره 1 بر اساس موضوع "بسته‌بند"

  • عمل‏آوری مکانیزة کاه با اوره و مقایسة آن با شیوه رایج عمل‏آوری کاه در کشور 

    یونسی‌الموتی, محمد؛ خوش‌تقاضا, محمد‌هادی؛ زاهدی‌فر, مجتبی (موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Engineering Research Institute, 2008-05-21)
    ارزش غذایی کاه غلات می‌تواند با عمل‏آوری و با استفاده از اوره به عنوان منبع آمونیاک افزایش یابد.  عمل‌آوری مرسوم کاه غلات با اوره در کشور روشی پرهزینه، مشکل، و زمان‌بر است.  کاربرد ماشین برای تسهیل یا حذف برخی از این عملیات ...