دوره 10, شماره 4
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
سیستم هوشمند جداسازی زمان واقعی پستههای خندان و ناخندان با تلفیق تکنیکهای صوتی و شبکه عصبی مصنوعی
(موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Engineering Research Institute, 2010-02-20)در این تحقیق با تلفیق تکنیکهای صوتی و شبکة عصبی مصنوعی،یک دستگاه هوشمند برای جداسازی پستههای خندان از ناخندان طراحی و پیادهسازی شد. این سیستم شامل سه بخش تغذیه، تشخیص صوتی، و حذف پسته معیوب (ناخندان) به کمک یک سیستم ...
-
پایش پارامترهای مؤثر بر خشک شدن سبزیهای برگی در یک خشککن خورشیدی همرفت اجباری
(موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Engineering Research Institute, 2010-02-20)پایش پارامترهای مؤثر بر خشک شدن محصول به منظور ارزیابی و بررسی دقیق عملکرد سیستم در شرایط واقعی ضروری است. برای بررسی عملکرد خشککن خورشیدی همرفت اجباری طراحی شده جهت خشک کردن سبزیهای برگی و گیاهان دارویی، یک سیستم پایش ...
-
تأثیر خصوصیات کوبنده، ضدکوبنده و رطوبت محصول بر کیفیت کوبش زیره سبز
(موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Engineering Research Institute, 2010-02-20)زیرة سبزگیاهی یکساله و یکی از گیاهان زراعی مناسب برای کشت در مناطق خشک و نیمهخشک ایران است. برای جلوگیری از ریزش محصول در زمان برداشت، زیره سبز را در مرحله اول با دست یا داس برداشت میکنند و در مرحلة دوم و پس از خشک شدن ...
-
بررسی قانون جریان حاکم بر حرکت آب منفذی در آزمایش تحکیم با سرعت کرنش ثابت
(موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزیAgricultural Engineering Research Institute, 2010-02-20)آزمایش تحکیم ارائه شده توسط ترزاقی در سال 1925، هنوز در اکثر آزمایشگاههای دنیا مورد استفاده قرار میگیرد. با اینکه این روش محدودیت و نقصهای بسیاری دارد، هنوز اصلاحات خاصی در این روش عملی نشده است. در 40 سال اخیر، روشهای ...



