• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات انگلیسی
    • Iranian Journal of Applied Animal Science
    • Volume 7, Issue 4
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات انگلیسی
    • Iranian Journal of Applied Animal Science
    • Volume 7, Issue 4
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    An Investigation on the Effect of Adding Different Levels of Molasses on the Silage Quality of Pistachio (<i>Pistachio vera</i>) by Product and Wheat Straw Mixture Silages

    (ندگان)پدیدآور
    Denek, N.Aydin, S.S.Dogan Das, B.Avci, M.Savrunlu, M.
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    222.7کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    Research Articles
    زبان مدرک
    English
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    The objective of this study was to investigate the effects of adding different levels of molasses (1-5%) on the silage quality, in vitro methane production and in vitro organic matter digestibility (IVOMD) of pistachio (Pistachio vera) by-product and wheat straw mixture silages. For this purpose, silages were prepared with pistachio by-product (85%) and wheat straw (15%) without molasses (control group), and with addition of molasses from 1% to 5% (treatment groups). All the treatments consisted of five replicate silos, and they were prepared in 1.5 L glass jar silos. While silage pH and acetic acid values decreased with addition of molasses levels (Pin vitro methane production, IVOMD and metabolizable energy (ME) values (P
    کلید واژگان
    <i>in vitro</i> digestion
    pistachio by-product
    silage

    شماره نشریه
    4
    تاریخ نشر
    2017-12-01
    1396-09-10
    ناشر
    Islamic Azad University - Rasht Branch
    Islamic Azad University - Rasht Branch
    سازمان پدید آورنده
    Department of Animal Nutrition, Faculty of Veterinary Medicine, Harran University, Sanliurfa, Turkey
    Ministry of Food, Agriculture and Livestock, Sanliurfa Food Control Laboratory, Sanliurfa, Turkey
    Department of Animal Nutrition, Faculty of Veterinary Medicine, Harran University, Sanliurfa, Turkey
    Department of Animal Nutrition, Faculty of Veterinary Medicine, Harran University, Sanliurfa, Turkey
    Ministry of Food, Agriculture and Livestock, Sanliurfa Food Control Laboratory, Sanliurfa, Turkey

    شاپا
    2251-628X
    2251-631X
    URI
    http://ijas.iaurasht.ac.ir/article_535710.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/344713

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب