تأثیر سطوح مختلف پروتئین جیره و نانویاور (نانوادجوانت) بر عملکرد، ویژگیهای لاشه و پاسخ ایمنی جوجههای گوشتی
(ندگان)پدیدآور
عزیز علی آبادی, فاطمهدرمانی کوهی, حسنمحمدی, مهردادنوع مدرک
Textمقاله پژوهشی
زبان مدرک
فارسیچکیده
این آزمایش به مدت 42 روز با استفاده از 240 قطعه جوجۀ گوشتی یکروزۀ سویۀ راس 308، در قالب آزمون فاکتوریل 2×3 با سه سطح پروتئین (پایین، متوسط و بالا) و دو سطح نانویاور (حاوی نانویاور و بدون آن) با شش تیمار و چهار تکرار و ده قطعه جوجه در هر تکرار در قالب یک طرح کامل تصادفی انجام شد. اثرگذاری اصلی سطح پروتئین جیره در دورۀ آغازین و رشد بر خوراک مصرفی معنیدار بود (05/0P
کلید واژگان
پاسخ ایمنیپروتئین
عملکرد
نانویاور
ویژگیهای لاشه
شماره نشریه
3تاریخ نشر
2016-11-211395-09-01
ناشر
پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانسازمان پدید آورنده
دانشجوی سابق کارشناسی ارشد، گروه علوم دامی، دانشگاه گیلان، رشت، ایراندانشیار، گروه علوم دامی، دانشگاه گیلان، رشت، ایران
دانشیار، گروه علوم دامی، دانشگاه گیلان، رشت، ایران
شاپا
2008-47732423-7949




