نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorوثوق شریفی, امیدfa_IR
dc.contributor.authorشریفی, سید داودfa_IR
dc.contributor.authorیعقوبفر, اکبرfa_IR
dc.contributor.authorمیرزاده, قدرت اللهfa_IR
dc.contributor.authorعسکری, فیروزfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T08:33:00Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T08:33:00Z
dc.date.available1399-07-09T08:33:00Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T08:33:00Z
dc.date.issued2014-12-22en_US
dc.date.issued1393-10-01fa_IR
dc.date.submitted2012-01-16en_US
dc.date.submitted1390-10-26fa_IR
dc.identifier.citationوثوق شریفی, امید, شریفی, سید داود, یعقوبفر, اکبر, میرزاده, قدرت الله, عسکری, فیروز. (1393). مطالعة تأثیرات استفاده از جلبک گراسیلاریوپسیز پرسیکا در جیرة مرغان تخم‌گذار بر عملکرد، صفات کیفی تخم‌مرغ و لیپیدهای سرم. علوم دامی ایران, 45(4), 309-316. doi: 10.22059/ijas.2014.54344fa_IR
dc.identifier.issn2008-4773
dc.identifier.issn2423-7949
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22059/ijas.2014.54344
dc.identifier.urihttps://ijas.ut.ac.ir/article_54344.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/343639
dc.description.abstractاین آزمایش به منظور بررسی تأثیرات استفاده از جلبک <em>گراسیلاریوپسیز</em> <em>پرسیکا</em> در جیرة غذایی مرغ‌های تخم‌گذار بر عملکرد، صفات کیفی تخم‌مرغ و لیپیدهای سرم اجرا شد. آزمایش در قالب طرح کاملاً تصادفی با پنج تیمار شامل جیره‌های حاوی سطوح صفر، 5، 10، 15 و 20 درصد جلبک، در پنج تکرار و با چهار قطعه مرغ در هر تکرار و در مجموع 100 قطعه مرغ سویه‌های لاین w-36، به مدت 12 هفته (23 تا 34 هفتگی) انجام گرفت. استفاده از جلبک در سطوح 10 درصد و بیشتر موجب کاهش تخم‌گذاری و افزایش ضریب تبدیل در مقایسه با گروه شاهد شد (05/0>P). تودة تخم‌مرغ در پرندگانی که جیرة حاوی سطوح 15 و 20 درصد جلبک را دریافت کردند، کمتر از تیمار شاهد بود (05/0>P). ارتفاع سفیدة تخم‌مرغ در پرندگان تغذیه‌شده با سطوح بیش از 5 درصد جلبک در جیره، کمتر از تیمار شاهد بود (05/0>P). استفاده از سطوح مختلف جلبک در جیره، ضخامت پوسته و وزن مخصوص تخم‌مرغ را به‌طور معنا‌داری در مقایسه با گروه شاهد افزایش داد (05/0>P). زردة تخم‌های مرغ‌هایی که جیره‌های حاوی جلبک دریافت کردند، مالون دی آلدئید کمتر و ید بیشتری در مقایسه با شاهد داشت (05/0>P). استفاده از جلبک در جیره بر مقدار کلسترول زردة تخم‌مرغ تأثیری نداشت، ولی سطوح 15 و 20 درصد جلبک در جیره، کلسترول سرم را کاهش داد (05/0>P). بر اساس نتایج، می‌توان از جلبک <em>گراسیلاریوپسیز</em> <em>پرسیکا</em> تا سطح 5 درصد بدون تأثیر منفی بر عملکرد در جیرة مرغ‌های تخم‌گذار استفاده کرد و علاوه بر بهبود ضخامت پوسته و چگالی تخم‌مرغ، محتوای ید در تخم‌مرغ و همچنین مدت زمان انبارداری آن را افزایش داد.fa_IR
dc.format.extent414
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherپردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانfa_IR
dc.relation.ispartofعلوم دامی ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofIranian Journal of animal Scienceen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22059/ijas.2014.54344
dc.subjectصفات کیفی تخم‌مرغfa_IR
dc.subjectگراسیلاریوپسیز پرسیکاfa_IR
dc.subjectمرغان تخم‌گذارfa_IR
dc.subjectماندگاریfa_IR
dc.titleمطالعة تأثیرات استفاده از جلبک گراسیلاریوپسیز پرسیکا در جیرة مرغان تخم‌گذار بر عملکرد، صفات کیفی تخم‌مرغ و لیپیدهای سرمfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentکارشناس ارشد، گروه علوم دام و طیور، پردیس ابوریحان، دانشگاه تهران، تهرانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشیار گروه علوم دام و طیور، پردیس ابوریحان، دانشگاه تهران، تهرانfa_IR
dc.contributor.departmentاستاد بخش تغذیه و فیزیولوژی، مؤسسة تحقیقات علوم دامی کشور، کرجfa_IR
dc.contributor.departmentاستادیار مرکز تحقیقات جهادکشاورزی استان هرمزگان، بندر عباسfa_IR
dc.contributor.departmentکارشناس مرکز تحقیقات جهادکشاورزی استان هرمزگان، بندر عباسfa_IR
dc.citation.volume45
dc.citation.issue4
dc.citation.spage309
dc.citation.epage316


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد