نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorنوشادی, سیده سهیلاfa_IR
dc.contributor.authorآذرفر, آرشfa_IR
dc.contributor.authorعلیپور, داریوشfa_IR
dc.contributor.authorخسروی نیا, حشمت‌اللهfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T08:32:33Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T08:32:33Z
dc.date.available1399-07-09T08:32:33Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T08:32:33Z
dc.date.issued2014-07-23en_US
dc.date.issued1393-05-01fa_IR
dc.date.submitted2013-12-08en_US
dc.date.submitted1392-09-17fa_IR
dc.identifier.citationنوشادی, سیده سهیلا, آذرفر, آرش, علیپور, داریوش, خسروی نیا, حشمت‌الله. (1393). تأثیرافزودن تفالۀ اسانس‌گیری‌شده مرزۀ خوزستانی به جیرۀ بره‌های پرواری بر پویایی تولید گاز به روش آزمایشگاهی. علوم دامی ایران, 45(2), 163-171. doi: 10.22059/ijas.2014.51819fa_IR
dc.identifier.issn2008-4773
dc.identifier.issn2423-7949
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22059/ijas.2014.51819
dc.identifier.urihttps://ijas.ut.ac.ir/article_51819.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/343493
dc.description.abstractهدف از انجام این پژوهش بررسی تأثیر جایگزینی تفالۀ اسانس‌گیری‌شدۀ مرزۀ خوزستانی به‌جای یونجه در سطوح صفر (تیمار شاهد)، 25، 50، 75، و 100 در جیرۀ برۀ پرواری بر پویایی تولید گاز به روش آزمایشگاهی بود. جیره‌های آزمایشی براساس 20 درصد علوفه و 80 درصد کنسانتره تنظیم گردید. جایگزینی تفالۀ مرزه به‌جای یونجه تأثیر معنی‌داری بر تولید گاز در ساعات گوناگون انکوباسیون و فراسنجه‌های پویایی آن نداشت (05/0<P). غلظت آمونیاک به‌طور معنی‏داری با جایگزینی تفالۀ مرزۀ به‌جای یونجه در مقایسه با جیرۀ شاهد کاهش یافت (05/0>P). جیره‏های آزمایشی تأثیری بر غلظت کل اسیدهای چرب فرّار نداشت (05/0<P). اگرچه جایگزینی تفالۀ مرزه در سطوح 75 و 100 درصد قابلیت هضم ظاهری مادۀ خشک را در مقایسه با جیرۀ شاهد کاهش داد (05/0>P)، ولی تأثیر معنی‌داری بر قابلیت هضم واقعی مادۀ خشک در شرایط آزمایشگاهی نداشت (05/0<P). جایگزینی تا سطح 75 درصد، تولید و بازده تولید تودۀ میکروبی را به‌طور عددی افزایش داد (1/0>P). نتایج این پژوهش نشان داد که استفاده از تفالۀ اسانس‌گیری‌شدۀ مرزه در جیرۀ برۀ پرواری می‌تواند با کاهش میزان تولید نیتروژن آمونیاکی بازدهی استفاده از نیتروژن را بهبود بخشد.fa_IR
dc.format.extent222
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherپردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانfa_IR
dc.relation.ispartofعلوم دامی ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofIranian Journal of animal Scienceen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22059/ijas.2014.51819
dc.subjectبرۀ پرواریfa_IR
dc.subjectپویایی تولید گازfa_IR
dc.subjectتفالۀ اسانس‌گیری‌شدۀ مرزۀ خوزستانیfa_IR
dc.titleتأثیرافزودن تفالۀ اسانس‌گیری‌شده مرزۀ خوزستانی به جیرۀ بره‌های پرواری بر پویایی تولید گاز به روش آزمایشگاهیfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentدانشجوی کارشناسی ارشد، گروه علوم دامی دانشگاه لرستانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشیار، گروه علوم دامی دانشگاه لرستانfa_IR
dc.contributor.departmentاستادیار گروه علوم دامی دانشگاه بوعلی‌سینا همدانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشیار، گروه علوم دامی دانشگاه لرستانfa_IR
dc.citation.volume45
dc.citation.issue2
dc.citation.spage163
dc.citation.epage171


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد