تعیین ارزش غذایی علف مورچه (Cressa Cretica) در مراحل گوناگون فنولوژیک رشد با روشهای برونتنی، درونتنی، و کیسههای نایلونی در سیستان
(ندگان)پدیدآور
نجفی, تقیدهقانی, محمد رضایوسف الهی, مصطفینوع مدرک
Textمقاله پژوهشی
زبان مدرک
فارسیچکیده
هدف از این پژوهش تعیین ترکیبات ارزش غذایی علف مورچه ( (Cressa creticaبا روش تولید گاز در شرایط آزمایشگاهی، تعیین قابلیت هضم در شرایط درونتنی، و تعیین مقادیر تجزیهپذیری با روش کیسههای نایلونی، در سه مرحلۀ فنولوژیکی (رویشی، گلدهی، و بذردهی) بود. مقدار پروتئین در مرحلۀ بذردهی بهصورت معنیداری کاهش یافت (01/0P
کلید واژگان
تجزیهپذیریتولید گاز
علف مورچه
گوارشپذیری
مرحلۀ فنولوژیکی
شماره نشریه
2تاریخ نشر
2014-07-231393-05-01
ناشر
پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانسازمان پدید آورنده
دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه زابلدانشیار، دانشگاه زابل
دانشیار، دانشگاه زابل
شاپا
2008-47732423-7949




