تأثیر سطوح مختلف پروتئین خام در دوره پابهماه کوتاهشده بر سلامت و تولید شیر گاوهای هلشتاین
(ندگان)پدیدآور
امانلو, حمیدحسینی فیروزکوهی, زهراامیرآبادی فراهانی, طاهرهاسلامیان فارسونی, نجمهنوع مدرک
Textمقاله پژوهشی
زبان مدرک
فارسیچکیده
این پژوهش برای ارزیابی تأثیر سطح پروتئین خام (CP) بر مادة خشک مصرفی (DMI) پیش از زایش، توان تولیدی و سلامت گاوهای تازهزا انجام شد. بیست رأس گاو هلشتاین چند بار زایش بهطور تصادفی به دو تیمار اختصاص یافتند. تیمار 1 شامل: 13 درصد پروتئین خام (تیمار شاهد) و تیمار 2 شامل 16 درصد پروتئین خام بود. جیرهها ازلحاظ انرژی خالص شیردهی یکسان بودند و برای افزایش سطوح CP در جیرهها از منابع عبوری استفاده شد. خوراک مصرفی پیش از زایش برای تیمار آزمایشی بهطور معنیداری بالاتر از تیمار شاهد بود (05/0P
کلید واژگان
پروتئین خامدورة انتظار زایش کوتاهشده
سلامت گاو هلشتاین
شماره نشریه
1تاریخ نشر
2016-05-211395-03-01
ناشر
پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانسازمان پدید آورنده
استاد، تغذیة دام، دانشگاه زنجاندانشآموختة کارشناسی ارشد تغذیة دام، دانشگاه زنجان
دانشجوی دکتری تغذیة دام، دانشگاه زنجان
دانشجوی دکتری تغذیة دام، دانشگاه زنجان
شاپا
2008-47732423-7949




