• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات انگلیسی
    • International Journal of Bio-Inorganic Hybrid Nanomaterials
    • Volume 2, Issue 4
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات انگلیسی
    • International Journal of Bio-Inorganic Hybrid Nanomaterials
    • Volume 2, Issue 4
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Improvement in Immobilization of Bread Yeasts by Sol-gel Method Combined with Functionalized Nanoporous Silica (LUS-1)

    (ندگان)پدیدآور
    پدیدآور نامشخص
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    347.5کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    Research Paper
    زبان مدرک
    English
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    In this work, the effect of immobilization of bread yeast (Saccharomyces cerevisiae) by sol-gel technique combined with functionalized nanoporous silica was investigated in different weight ratios of silica containing materials (TMOS: LUS-1). The activities of immobilized yeast in days after immobilization were examined. The results showed immobilization maintain the yeast life for a longer time. The functionalization by C18 functional group improved the environmental conditions for yeast life. These results indicate that the immobilization technique in the gel matrix and porous solid is a good system to develop industrial fermentations.
    کلید واژگان
    Nanoporous Silica
    Sol-gel
    Bread yeast
    LUS-1
    Fermentation
    Immobilization
    Mesopore

    شماره نشریه
    4
    تاریخ نشر
    2013-01-01
    1391-10-12
    ناشر
    Islamic Azad University - Varamin Branch

    شاپا
    2251-8533
    2322-4142
    URI
    http://ijbihn.iauvaramin.ac.ir/article_634452.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/341523

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب