• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات انگلیسی
    • International Journal of Bio-Inorganic Hybrid Nanomaterials
    • Volume 2, Issue 2
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات انگلیسی
    • International Journal of Bio-Inorganic Hybrid Nanomaterials
    • Volume 2, Issue 2
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Investigation on Escherichia Coli Inactivation and Some Quality Changes in Carrot Juice by Ultrasound Technique

    (ندگان)پدیدآور
    پدیدآور نامشخص
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    653.6کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    Research Paper
    زبان مدرک
    English
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    In this study Response Surface Methodology was used to optimize process conditions and to evaluate the effect of ultrasound on quality attributes (antioxidant activity, pH, total soluble solid, turbidity) and the inactivation of Escherichia coli bacteria in carrot juice. Independent variables in this study were temperature (25-50°C), time (20-40 min) and frequency (0-130 kHz). In this study thermal process (85°C, 10 min) was chosen as control sample. The Browning index (BI) was used to evaluate the color changes of carrot juice. Results showed that linear effect of frequency (X3) and also interaction effect of frequency-time (X2-X3) were significant (p0.05). Control sample showed higher value for browning index comparing other treatments.
    کلید واژگان
    Ultrasound
    Carrot juice
    Antioxidant Activity
    E. Coli inactivation
    browning index
    Optimization

    شماره نشریه
    2
    تاریخ نشر
    2013-07-01
    1392-04-10
    ناشر
    Islamic Azad University - Varamin Branch

    شاپا
    2251-8533
    2322-4142
    URI
    http://ijbihn.iauvaramin.ac.ir/article_633043.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/341513

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب