تعیین ضریب انتشار حرارت کود گاوی با استفاده از حل یک بعدی معادله فوریه
(ندگان)پدیدآور
نیری, محمدامینکیانمهر, محمدحسینعرب محمدحسینی, اکبرحسن بیگی بیگدلی, سیدرضانوع مدرک
Textزبان مدرک
فارسیچکیده
رطوبت زیاد کود گاوی تازه، محیطی را برای رشد عوامل بیماریزا فراهم میآورد و باعث آلودگی محیط زیست میشود. یکی از راههای کاهش این آلودگیها، کاهش رطوبت کود میباشد همچنین کود خشک برای استفاده در زمینهای کشاورزی و بستر دام کاربرد دارد. از جمله مواردی که برای ساخت یک خشککن مناسب باید در نظر گرفت خواص حرارتی ماده شامل گرمای ویژه، ضریب هدایت حرارت و ضریب انتشار حرارت میباشد. در این تحقیق ضریب انتشار حرارت کود گاوی با استفاده از حل یک بعدی معادلهفوریه بهدست آمد. آزمایشها در رطوبتهای 20، 40، 60 و 82% و در دماهای 40، 50، 60 و C°70 انجام گرفت. مقدار ضریب انتشار حرارت (?) از 7-10×904/0 تا m2/s 7-10×11/2 به
دست آمد. مقدار ضریب انتشار حرارت با افزایش دما به صورت خطی افزایش یافت. در دمای ثابت، با افزایش رطوبت از 20 به 40% مقدار ? افزایش یافته و در رطوبتهای بالاتر از 40% روند کاهشی نشان داد. یک مدل چند جملهای با ضریب تعیین 99/0=R2 برای تخمین ضریب انتشار حرارت، برحسب رطوبت و دما بهدست آمد.
کلید واژگان
حرارترگرسیون
ضریب انتشار
کود گاوی
معادله فوریه
شماره نشریه
1تاریخ نشر
2009-08-231388-06-01
ناشر
پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانشاپا
2008-48032423-7841




