بررسی کارایی واحدهای پرورش مرغ گوشتی به روش تحلیل پوششی دادهها، مطالعه موردی: استان اصفهان
(ندگان)پدیدآور
پاینده, زهراخیرعلی پور, کامرانکریمی, محمودنوع مدرک
Textمقاله پژوهشی
زبان مدرک
فارسیچکیده
در این مطالعه الگوی مصرف انرژی، کارایی و درصد ذخیره انرژی برای مرغداریهای مرغ گوشتی سه شهرستان اصفهان، نائین و نجفآباد با ظرفیتهای مختلف مورد بررسی قرار گرفت. میانگین کل افزوده خالص انرژی برای ظرفیتهای کمتر از 10 هزار، 10 تا 30 هزار و بیشتر از 30 هزار قطعه به ترتیب 66/143-، 58/129- و 99/94- گیگاژول بر هزار قطعه مرغ به دست آمد. کارایی فنی برای ظرفیتهای کمتر از 10 هزار، 10 تا 30 هزار و بیشتر از 30 هزار قطعه به ترتیب 88، 92 و 96 درصد برآورد گردید. کارایی فنی خالص به ترتیب ظرفیتها 97، 98 و 99 درصد به دست آمد. انرژی ورودی بهینهسازی شده توسط مدل بازگشت به مقیاس متغیر به ترتیب برای ظرفیتهای کمتر از 10 هزار، 10 تا 30 هزار و بیشتر از 30 هزار قطعه برابر 90/146، 80/136و 77/117 گیگاژول بر هزار قطعه مرغ به دست آمد.
کلید واژگان
مرغداریظرفیت
مدیریت انرژی
کارایی فنی
کارایی فنی خالص
انرژی
شماره نشریه
3تاریخ نشر
2016-10-221395-08-01
ناشر
پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانسازمان پدید آورنده
دانشگاه ایلامعضو هیئت علمی/گروه مهندسی مکانیک بیوسیستم، دانشگاه ایلام.
دانشگاه اراک
شاپا
2008-48032423-7841




