اثر نانوذرات رس بر خواص ساختاری و حرارتی فیلمهای نانوبیوپلیمری بر پایه کفیران
(ندگان)پدیدآور
خدائیان, فرامرزاسمی, سهیلاحسینی, سید سعیدنوع مدرک
Textمقاله پژوهشی
زبان مدرک
فارسیچکیده
کفیران یک اگزوپلیساکارید تولید شده توسط میکروارگانیسمهای دانک کفیر بوده که دارای خواص سلامت بخشی مختلفی است. در این پژوهش، خصوصیات فیزیکومکانیکی و حرارتی فیلمهای نانوکامپوزیتی تولید شده از کفیران- مونت موریلونیت (.0 1، 3 و 5 درصد وزنی/وزنی مونت موریلونیت) مورد مطالعه قرار گرفت. نتایج نشان داد افزایش نانورس سبب افزایش ضخامت و مقاومت کششی فیلمها میشود اما تاثیر آن بر کشش در نقطه شکست، دمای انتقال شیشهای و دمای ذوب در غلظتهای مختلف متفاوت است به طوری که تا غلظت 3 درصد سبب افزایش فاکتورهای مذکور و در غلظتهای بالاتر (5درصد) کاهش آنها را به دنبال دارد. تجزیه و تحلیل الگوی پراش اشعه ایکس نشان داد که یک ساختار متورق در اثر اضافه کردن مونت موریلونیت به ماتریکس کفیران ایجاد میشود. تصاویر میکروسکوپ الکترونی و نتایج توپوگرافی سطحی به ترتیب نشان دهنده توزیع مناسب نانوذرات مونتموریلونیت در ساختار فیلمهای بیونانوکامپوزیتی و افزایش قابل توجه پارامترهای زبری در اثر افزودن نانورس به ماتریکس کفیران میباشند.
کلید واژگان
فیلم نانوکامپوزیتکفیران
پراش پرتو ایکس
توپوگرافی سطحی
صنایع غذایی
شماره نشریه
3تاریخ نشر
2016-10-221395-08-01
ناشر
پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانسازمان پدید آورنده
هیات علمی دانشگاه تهراندانشجو کارشناسی ارشد
دانشجوی کارشناسی ارشد
شاپا
2008-48032423-7841




