• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • مهندسی بیوسیستم ایران
    • دوره 50, شماره 1
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • مهندسی بیوسیستم ایران
    • دوره 50, شماره 1
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    تأثیر پوشش موسیلاژ بامیه و صمغ کربوکسی متیل سلولز بر میزان جذب روغن و خواص فیزیکوشیمیایی سیب‌زمینی سرخ شده

    (ندگان)پدیدآور
    اشرفی یورقانلو, رقیهغیبی, نسا
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    515.2کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    مقاله پژوهشی
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    در این مطالعه اثر صمغ کربوکسی متیل سلولز (CMC) و موسیلاژ بامیه و مخلوط این دو هیدروکلوئید به‌ عنوان پوشش‌دهنده، در غلظت (5/0، 1 و 5/1 درصد) بر میزان رطوبت، جذب روغن، درصد پوشش­دهی، راندمان سرخ کردن، سفتی بافت، شاخص­های رنگی و ویژگی‌های حسی خلال‌های سیب‌زمینی سرخ‌ شده مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که سیب‌زمینی‌های پوشش داده‌ شده با پوشش مخلوط 5/1 درصد کمترین مقدار روغن را جذب کردند. ویژگی‌های رنگی سیب‌زمینی سرخ‌شده حاوی پوشش صمغ CMC در مقایسه با خلال‌های بدون پوشش و حاوی موسیلاژ بامیه بهتر بود. نمونه­های پوشش­دهی شده به علت خاصیت سدکنندگی هیدروکلوئیدها در مقایسه با نمونه شاهد میزان رطوبت بالاتری داشتند. در پذیرش کلی نمونه حاوی مخلوط 1 درصد پوشش­های مورد استفاده امتیاز بالایی کسب کرد. مطالعه حاضر نشان داد که استفاده از مخلوط صمغ CMC و موسیلاژ بامیه در سطح 1 درصد هم باعث کاهش مقدار روغن سیب­زمینی سرخ شده گشت و هم از لحاظ کیفیت محصول قابل قبولی تولید کرد.
    کلید واژگان
    پوشش هیدروکلوئیدی
    سرخ کردن عمیق
    خلال سیب زمینی
    کاهش جذب روغن
    استخراج مواد موثره گیاهان و کاربردهای آنها

    شماره نشریه
    1
    تاریخ نشر
    2019-03-21
    1398-01-01
    ناشر
    پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
    سازمان پدید آورنده
    استادیار، گروه علوم و صنایع غذایی، آموزشکده فنی دختران ارومیه، دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان آذربایجان غربی، ارومیه، ایران
    مربی، گروه علوم و صنایع غذایی، آموزشکده فنی دختران ارومیه، دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان آذربایجان غربی، ارومیه، ایران

    شاپا
    2008-4803
    2423-7841
    URI
    https://dx.doi.org/10.22059/ijbse.2018.263603.665083
    https://ijbse.ut.ac.ir/article_71497.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/339006

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب