• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • مهندسی بیوسیستم ایران
    • دوره 47, شماره 1
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • مهندسی بیوسیستم ایران
    • دوره 47, شماره 1
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    اثر شرایط تولید بر بازده و ویژگی نیوزوم های حاوی رنگ کانتاگزانتین طبیعی

    (ندگان)پدیدآور
    رواقی, مریمرضوی, سید هادیموسوی, سید محمد
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    607.4کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    مقاله پژوهشی
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    در این مقاله کانتاگزانتین توسط باکتری Dietzia natronolimnaea HS-1 تولید و پس از استخراج توسط نیوزوم درون پوشانی شد. اثر دور روتاری اواپراتور (100 و rpm 150)، غلظت رنگدانه (0، 1 و 2 میکروگرم بر میلی لیتر)، مقدار پلی اتیلن گلیکول 400 (0، 1/0% و 2/0%)، نوع حلال (اتانول و کلروفرم)، نوع سورفکتانت (تویین 60 و 80 و اسپن 60 و 80) و نسبت سورفکتانت به کلسترول بر حسب میکرومول(100:100 ، 120:80 و 140:60) بر بازده و ویژگی های نیوزوم تعیین شد. نتایج نشان داد دور rpm 150، غلظت 2 میکروگرم بر میلی لیتر کانتاگزانتین، غلظت 2/0% پلی اتیلن گلیکول 400 و نسبت سورفکتانت به کلسترول 100:100 نیوزوم‌هایی با بازده بالاتر و اندازه کوچک‌تر ایجاد کرد. به کارگیری اسپن 60 با بازده مشابه اسپن 80 اما با اندازه‌ای کوچک‌تر و یکنواخت تر از آن و حلال اتانول به عنوان بهترین گزینه برای تولید نیوزوم های کانتاگزانتین پیشنهاد شد.
    کلید واژگان
    Dietzia natronolimnaea HS1
    کانتاگزانتین
    سورفکتانت
    نیوزوم
    صنایع غذایی

    شماره نشریه
    1
    تاریخ نشر
    2016-04-20
    1395-02-01
    ناشر
    پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
    سازمان پدید آورنده
    دانشجوی دکتری علوم و صنایع غذایی، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه تهران
    استاد گروه علوم و صنایع غذایی، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه تهران
    استاد گروه علوم و صنایع غذایی، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه تهران، کرج

    شاپا
    2008-4803
    2423-7841
    URI
    https://dx.doi.org/10.22059/ijbse.2016.58473
    https://ijbse.ut.ac.ir/article_58473.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/338955

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب