نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorزمانی, اکبرfa_IR
dc.contributor.authorالماسی, هادیfa_IR
dc.contributor.authorقنبرزاده, بابکfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T08:18:14Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T08:18:14Z
dc.date.available1399-07-09T08:18:14Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T08:18:14Z
dc.date.issued2015-03-21en_US
dc.date.issued1394-01-01fa_IR
dc.date.submitted2014-01-12en_US
dc.date.submitted1392-10-22fa_IR
dc.identifier.citationزمانی, اکبر, الماسی, هادی, قنبرزاده, بابک. (1394). تأثیر قوام‌دهنده‌های گوار و کربوکسی متیل سلولز بر خواص رئولوژیکی و فیزیکی ماست میوه‌ای قالبی. مهندسی بیوسیستم ایران, 46(1), 57-66. doi: 10.22059/ijbse.2015.54337fa_IR
dc.identifier.issn2008-4803
dc.identifier.issn2423-7841
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22059/ijbse.2015.54337
dc.identifier.urihttps://ijbse.ut.ac.ir/article_54337.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/338935
dc.description.abstractدر این تحقیق تأثیر دو قوام‌دهندۀ کربوکسی متیل سلولز (CMC) و گوار بر خواص رئولوژیکی ماست میوه‌ای قالبی بررسی شد. با افزودن  CMCو گوار در ماست میوه‌ای، به‌ترتیب تا غلظت 2/0درصد و 06/0درصد، مدول‌های ویسکوالاستیک (G' , G'')، ویسکوزیتة ظاهری، و ویسکوزیتۀ کمپلکس افزایش و فاکتور افت کاهش یافت و در بالاتر از این غلظت‌ها، عکس موارد ذکر‌شده رخ داد. همچنین با افزودن  CMCو گوار در ماست میوه‌ای، آب‌اندازی کاهش و ظرفیت نگهداری آب افزایش یافت. با وجود تأثیر مثبت هرکدام از قوام‌دهنده‌ها بر خواص رئولوژیکی، افزودن مخلوط آن دو تأثیر منفی روی خواص ماست داشت. با افزودن غلظت‌های متفاوت CMC در غلظت‌های ثابت گوار (02/0درصد و 04/0درصد)، هیچ‌گونه اثر سینرژیستی در جهت بهبود ساختار و شبکة سه‌بعدی ماست مشاهده نشد و ویژگی‌های رئولوژیکی و ظرفیت نگهداری آب تضعیف شد و آب‌اندازی افزایش یافت.fa_IR
dc.format.extent860
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherپردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانfa_IR
dc.relation.ispartofمهندسی بیوسیستم ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofIranian Journal of Biosystems Engineeringen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22059/ijbse.2015.54337
dc.subjectآب‌اندازیfa_IR
dc.subjectماست میوه‌ای قالبیfa_IR
dc.subjectمدول‌های ویسکوالاستیکfa_IR
dc.subjectویسکوزیتۀ کمپلکسfa_IR
dc.subjectهیدروکلوئیدهاfa_IR
dc.subjectصنایع غذاییfa_IR
dc.titleتأثیر قوام‌دهنده‌های گوار و کربوکسی متیل سلولز بر خواص رئولوژیکی و فیزیکی ماست میوه‌ای قالبیfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentکارشناس ارشد گروه علوم و صنایع غذایی دانشکدۀ کشاورزی دانشگاه تبریزfa_IR
dc.contributor.departmentاستادیار گروه علوم و صنایع غذایی دانشکدۀ کشاورزی دانشگاه ارومیهfa_IR
dc.contributor.departmentدانشیار گروه علوم و صنایع غذایی دانشکدۀ کشاورزی دانشگاه تبریزfa_IR
dc.citation.volume46
dc.citation.issue1
dc.citation.spage57
dc.citation.epage66


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد