مقایسه پوشش¬های کیتوزان- رس و قارچ¬کش- واکس روی برخی ویژگی¬های کیفی پرتقال تامسون در حین انبارمانی
(ندگان)پدیدآور
تقی نژاد کفشگری, ابراهیمخوش تقاضا, محمدهادیفقیه نصیری, مازیارموحدنژاد, محمدهادینوع مدرک
Textمقاله پژوهشی
زبان مدرک
فارسیچکیده
امروزه استفاده از پوششهای طبیعی به جای پوششهای شیمیایی به منظور افزایش کیفیت ماندگاری میوهجات، مورد استقبال اکثر مصرف کنندگان دنیا قرار گرفته است. در این تحقیق کیفیت پرتقال تامسون در قالب طرح فاکتوریل (4 3) با پوشش خوراکی نانو کامپوزیت کیتوزان- رس و پوشش شیمیایی قارچ کش- واکس در مقایسه با نمونه بدون پوشش طی 3 ماه انبارمانی مورد ارزیابی قرار گرفت. نمونههای پرتقال در سردخانه با دمای oC5 و رطوبت نسبی 90-85 درصد نگهداری شده و pH، اسید قابل تیتر آب پرتقال، درصد کاهش وزن، نیروی برش پوست، نیروی شکست و ضریب کشسانی میوه طی دوره انبارمانی اندازهگیری شد. نتایج نشان دهنده وجود تفاوت معنیدار بین پوششهای مختلف روی تمامی صفات اندازه گیری شده، به جز حداکثر نیروی برش پوست میوه بود (p
کلید واژگان
مرکباتنانو ذرات
انبارمانی
خواص مکانیکی
قارچ کش- واکس
شماره نشریه
1تاریخ نشر
2012-08-221391-06-01
ناشر
پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانسازمان پدید آورنده
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه تربیت مدرسدانشیار، دانشگاه تربیت مدرس
عضو هیات علمی مرکز تحقیقات و مرکبات رامسر
دانشجوی دکتری، دانشگاه تربیت مدرس
شاپا
2008-48032423-7841




