مرور دوره 39, شماره 1 بر اساس تاریخ انتشار

در حال نمایش موارد 1 - 10 از 10

  • مقایسه دو دستگاه گاوآهن مرکب باگاوآهن برگرداندارمرسوم از نظر مقدار توان مصرفی و مقاومت کششی ویژه 

    محمدی گل, رضا؛ جوادی, ارژنگ؛ قضاوی, محمدعلی (پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2009-02-19)
    امروزه هزینه های قابل توجهی برای تامین قدرت موردنیاز درمکانیزاسیون کشاورزی و انجام عملیات تهیه زمین صرف می شود وبه نظرمی رسدازمیزان قدرت وادوات موجودبه نحوموثرتری می توان استفاده نمودکه نیازمندتحقیق وبررسی است.تحقیق حاضربه ...

  • مطالعه و بررسی پارامترهای موثر بر فرآیند جذب رطوبت در کاه گندم 

    یونسی الموتی, محمد؛ خوش تقاضا, محمدهادی؛ قبادیان, برات (پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2009-02-19)
    کاه غلات به‌عنوان خوراک دام از ارزش غذایی کمی برخوردار است که می‌توان از طریق عمل‌آوری با اوره ارزش غذایی آن را بهبود بخشید. غنی‌سازی با اوره شامل خیساندن کاه با محلول اوره و رساندن رطوبت به حدود 30% تا 50% است. باتوجه به ...

  • بررسی اثر تواما امواج فراصوت و دما بر میزان فعالیت آنزیم آلفا آمیلاز جو جوانه زده 

    یلداگرد, مریم؛ مرتضوی, سید علی؛ طباطبایی, فریده (پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2009-02-19)
    آلفا آمیلاز یکی از آنزیمهای مهم موجود در دانه جو می باشد که طی مراحل مالت سازی فعال می شود. این آنزیم بدلیل مقاوم بودن در برابر حرارت و توانایی اختصاصی آن به مایع سازی نشاسته و تبدیل آن به قندهای ساده از اهمیت زیادی در ...

  • مقایسه تغییرات شاخص پروتئولیز در شیر خام و پاستوریزه تحت تاثیر درجه حرارت و زمان نگهداری 

    جهادی, مهشید؛ احسانی, محمدرضا؛ موسوی, سعیده سادات (پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2009-02-19)
    در این تحقیق به منظور ارزیابی اثر پاستوریزاسیون،‌ دما و زمان نگهداری بر روند فعالیت پروتئولیتیکی شیر، از طرح فاکتوریل کامل 2×3×3 استفاده شد. شیر خام و پاستوریزه در سه سطح درجه حرارت (5، 16، ?C25) و در سه سطح زمان نگهداری ...

  • ارزیابی تغییرات رنگ کنسرو جوجه کباب در طی زمان نگهداری تحت شرایط تسریع شده 

    جهان بین, کامبیز؛ امام جمعه, زهرا؛ حامدی, منوچهر (پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2009-02-19)
    رنگ یکی از مهمترین فاکتورهای کیفی موثر بر زمان ماندگاری کنسرو جوجه کباب می باشد، بطوریکه رنگ غیر طبیعی و کاهش یافته از دید مصرف کننده نامطلوب بوده و یکی از نشانه های پایان زمان ماندگاری است. در این بررسی پس از تهیه کنسروهای ...

  • طراحی و ساخت دستگاه اپتوالکترونیک جداساز میوه‌ ها براساس رنگ 

    مینایی, سعید؛ جمشیدی, بهاره؛ صرامی, شهریار؛ خوش تقاضا, محمدهادی (پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2009-02-19)
    هدف از این تحقیق، ارائه یک روش مناسب جهت تشخیص و جداسازی میوه‌ ها بر اساس رنگ می‌باشد. بنابراین، طرحی جدید از یک دستگاه جداساز محصول بر اساس رنگ، طراحی و یک نمونه از آن ساخته و ارزیابی شد. این دستگاه شامل یک هد اپتیک است ...

  • خواص مکانیکی کششی دانة برنج در رطوبت‌ها و دماهای مختلف خشک‌کردن 

    ماشاء اله کرمانی, علی؛ توکلی هشجین, تیمور؛ مینایی, سعید (پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2009-02-19)
    در این تحقیق خواص مکانیکی کششی دانه‌های برنج قهوه‌ای دو رقم برنج هاشمی و خزر در سه سطح رطوبت 2/10، 2/12 و 25/13 درصد بر پایة تر و چهار سطح دمای خشک‌کردن 35، 45، 55 و ?C65 شلتوک تعیین شد. در آزمایش‌ها بعلت مشکلات آزمون کششی ...

  • اثر رقم بر میزان ترکیبات شیمیایی وآنتوسیانین‌های موجود در آب چهار رقم انار ایرانی 

    موسوی نژاد, گلاره؛ امام جمعه, زهرا؛ رضایی, کرامت اله؛ دلخوش, بابک؛ حداد خداپرست, محمدحسین (پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2009-02-19)
    میوه انار با نام علمی Punica granatum L. از معدود میوه‌هایی است که به اعتقاد اکثر متخصصان، موطن اصلی آن ایران بوده و از ایران به سایر نقاط جهان گسترش پیدا کرده است. در پژوهش حاضربا استفاده از روش کروماتوگرافی مایع با کارآیی ...

  • اثر نوع دستگاه سفیدکن، رقم و مدت زمان سفیدکنی بر درصد شکست،درجه سفیدشدگی و شاخص سفیدشدگی برنج 

    هاشمی نسب, سید مهدی؛ طباطبایی فر, سید احمد؛ قاسمی ورنامخواستی, مهدی؛ مینایی, سعید؛ علیزاده, محمدرضا (پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2009-02-19)
    سفیدکنی برنج مرحله‌ای است که بعد از پوست‌کنی انجام می‌گیرد. به منظور کاهش ضایعات برنج کشور، بررسی عملکرد دستگاه‌های سفیدکن مورد استفاده در خط تبدیل ارقام غالب استان مازندران، که دارای بیشترین سطح زیرکشت و تولید شلتوک کشور ...

  • نسبت انرژی گندم دیم- مطالعه موردی: شهرستان اقلید (فارس) 

    ملائی, کمیل؛ کیهانی, علیرضا؛ کریمی, محمود؛ خیرعلی پور, کامران؛ قاسمی ورنامخواستی, مهدی (پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2009-02-19)
    روش بررسی انرژی به طور گسترده برای تحلیل مسائل مختلف در کشاورزی پایدار استفاده می‌شود. مطالعه انجام شده در مورد تعیین نسبت انرژی گندم دیم در سه منطقه شهرستان اقلید صورت گرفت. سطح کل زیر کشت شهرستان 8282 هکتار است که از ...