دوره 46, شماره 4
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
ارزیابی مدل ماکسول عمومی بهمنظور بررسی رفتار تنشآسایی گوشت مرغ تحت رژیمهای غذایی گوناگون
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2015-12-22)بررسی واکنش یک مادۀ غذایی با اعمال نیروهایی همانند بریدن، جویدن، فشردن، و کشیدن درحقیقت ارزیابی بافت آن ماده است و به خصوصیات رئولوژیکی آن بستگی دارد. در این مطالعه، رفتار تنشآسایی قسمتهای گوناگون گوشت مرغ با رژیمهای ...
-
مطالعۀ اثر روشها و پیشتیمارهای گوناگون خشککردن بر سینتیک بازآبپوشی فلفل قرمز چیلی (capsicum annum)
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2015-12-22)هدف از این مطالعه بررسی تأثیر روش خشککردن به دو صورت خشککردن با هوای داغ و آفتابی و پیشتیمار (آنزیمبری با آب داغ و تیمار شیمیایی) روی سینتیک انتقال جرم طی پدیدۀ بازآبپوشی فلفل قرمز چیلی بود. برای این منظور قانون دوم ...
-
بررسی اثر مقادیر گوناگون پودر شیرۀ خرما بر مدت زمان نگهداری و ویژگی های کمی و کیفی کیک اسفنجی
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2015-12-22)در این تحقیق تأثیر افزودن پودر شیرۀ خرما بر وزن مخصوص خمیر، حجم، دانسیتۀ ظاهری و جسمی، تخلخل، رطوبت، فعالیت آبی، رنگ، و سفتی بافت کیک مطالعه شد. بیشترین وزن مخصوص خمیر مربوط به نمونۀ کنترل بود. جایگزینکردن ساکارز با 100درصد ...
-
تعیین شاخصهای خاک و اندازهگیری بیلان آبی جهت برنامهریزی یک مرکز کنترل آبیاری
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2015-12-22)امروزه محدودیت منابع آب بر اهمیت برنامهریزی دقیق مشتمل بر برآورد زمان و میزان آبیاری افزوده است. این امر با شناسایی شاخصهای خاک و بیلان آبی مزرعه امکانپذیر است. مقدار ظرفیت زراعی خاک یک سری گلدان با دو روش اندازهگیری ...
-
پیاده سازی و ساخت سامانۀ زبان الکترونیک به منظور تشخیص تقلب در زعفران
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2015-12-22)زعفران بهدلیل عطر، رنگ، و خواص دارویی آن محصولی شناختهشده و بهعنوان افزودنی مهم خوراکی، شایان توجه است. علاوه بر این، بهدلیل قیمت بالای زعفران، تقلب در آن در بازارهای جهانی متداول است. در این پژوهش، سامانۀ قابل حمل ...
-
مدلسازی فرایند خشکشدن برگ چای به کمک فراصوت قدرت
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2015-12-22)چای از مهمترین گیاهان دارویی بهشمار میرود که تأثیر فراوانی در درمان بیماریهای قلبیـعروقی و سرطان دارد. فرایند خشکشدن برگ چای با جریان هوای گرم صورت میگیرد که مصرف انرژی زیادی دارد. هدف از این تحقیق بررسی روند خشکشدن ...
-
بررسی عملکرد خشک کن خورشیدی مجهز به سامانۀ بازیافت حرارتی برای خشک کردن نعناع
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2015-12-22)خشککردن محصولات کشاورزی فرایندی پیچیده با مصرف انرژی فراوان است. تأمین انرژی لازم برای ادامۀ حیات، از چالشهای پیش روی بشر است. در پژوهش حاضر، عملکرد خشککنی خورشیدی مجهز به سامانۀ بازیافت حرارتی بررسی میشود. نرخ خشکشدن، ...
-
بهینهسازی هزینه، زمان و کیفیت در فرآیند تولید مرغ گوشتی با تلفیق الگوریتم ژنتیک (NRGA-II) و منطق فازی
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2015-12-22)از مسائل بسیار مهم در مدیریت تولید، انتخاب بهترین گزینه برای انجام هرکدام از فعالیتهای تولید بهنحوی است که هزینه و زمان کمترین مقدار و بالاترین کیفیت ممکن را داشته باشد. با توجه به تعداد زیاد فعالیتها و گزینههای انتخابی ...
-
پایش وضعیت آبی درختان زیتون به روش تصویربرداری حرارتی
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2015-12-22)بهمنظور کاهش مصرف آب در بخش کشاورزی، روشهایی با عنوان کمآبیاری، با اعمال سطح مشخصی از تنش آبی پیشنهاد میشود. مدیریت و کنترل دقیق سطح تنش آبی اعمالشده به گیاه، برای جلوگیری از افت شدید محصول، ضروری است. روشهای مرسوم ...



