مرور دوره 50, شماره 2 بر اساس عنوان
در حال نمایش موارد 1 - 16 از 16
-
ارزیابی تیغهی باریک خاکورز به منظور بهبود عملکرد خاکورز مرکب
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2019-08-23)در این پژوهش از طرح جدید یک تیغهی باریک خاکورز با زاویه تمایل جانبی 10 درجه به منظور امکانسنجی حذف باله از آن و مقایسه با ...
-
ارزیابی عملکرد خشککن خورشیدی کابینتی مجهز به سامانه مبدل حرارتی و صفحه متخلخل
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2019-08-23)در این تحقیق تاثیر استفاده از سامانه مبدل حرارتی بر افزایش میزان کارایی جمع کننده و خشککن خورشیدی مورد مطالعه قرار گرفت. همچنین از روش دینامیک سیالات محاسباتی برای شبیهسازی انتقال گرما و چگونگی توزیع حرارت در خشککن ...
-
ارزیابی عملکرد نمایندگیهای فروش ماشینهای کشاورزی برنج با استفاده از مدل SCOR و روش DEA
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2019-08-23)در این تحقیق عملکرد زنجیره تأمین ماشینهای کشاورزی برنج در سطح خردهفروشی در استانهای گیلان و مازندران با استفاده از مدل SCOR یا مدل مرجع عملیاتی زنجیره تأمین (Supply Chain Operational Reference) ارزیابی شد. نمایندگیهای ...
-
استخراج اسانس نعنا (Mentha Spicata) به روش چرخه گازی
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2019-08-23)فرضیه کفایت آب موجود در گیاه تازه، برای استخراج اسانس به صورت تئوری مورد بررسی قرار گرفت. وسیلهای برای استخراج اسانس با استفاده از یک گاز غیر قابل تقطیر به جای بخار آب، ساخته شد و مورد ارزیابی کمی و کیفی قرار گرفت. نتایج ...
-
استفاده از روش تلفیقی در فرایند چایسازی و ارزیابی ویژگیهای کیفی و خواص حسی فراورده
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2019-08-23)دستیابی به روش مناسب فراوری چای با هدف افزایش کیفیت از اولویتهای صنعت تولید چای سیاه است. به این منظور با بهرهگیری از دو روش چایسازی ارتدکس و سیتیسی با عبور برگ مالش داده شده ارتدکس از غلتک سیتیسی و سپس خشک کردن چای ...
-
ایزوترم، سینتیک و ترمودینامیک جذب متیلن بلو با نانوذرات ZnO سنتز شده با کورکومین
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2019-08-23)نانوذرات ZnO جاذبهای قوی برای جذب مواد آلی و غیرآلی میباشند. در این پژوهش نانوذرات ZnO با استفاده از کورکومین در دمای °C 160 و 10=pH سنتز شده و از آن برای حذف متیلن بلو با غلظتهای اولیه مختلف، و در دما ها و pH ها ی ...
-
بررسی سطوح مختلف عمق و شدت پادلینگ بر خواص مهندسی خاک لومی رسی
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2019-08-23)خصوصیات مهندسی خاک در کنار خواص شیمیایی و بیولوژیکی میتوانند وسیلهای برای توجیه رفتار خاک باشند. در این تحقیق، جرم مخصوص ظاهری خاک، رسانایی هیدرولیکی، مقاومت به نفوذ و مقاومت برشی تحت تاثیر سطوح مختلف عمق و پادلینگ با ...
-
بررسی و مقایسه روغن هسته انگور سیاه سردشت استخراج شده به وسیله حلال هگزان، با و بدون کمک امواج فراصوت
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2019-08-23)در این مطالعه از دو روش استخراج به وسیله حلال هگزان نرمال با کمک امواج فراصوت و بدون کمک امواج فراصوت برای استحصال روغن از هسته انگور سیاه سردشت استفاده شد. نتایج نشان داد که حالت بهینه استخراج به وسیله حلال هگزان بدون کمک ...
-
بررسی پتانسیل استفاده از چند محیط کشت طبیعی مایع برای تولید بلاستوسپورهای دو قارچ بیمارگر حشراتMetarhizium anisopliae و Beauveria bassiana
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2019-08-23)در پژوهش حاضر، پتانسیل عملکرد مواد طبیعی شامل عصارههای تفاله سیب، تفاله هویج، آب پنیر و ضایعات ماهی برای تولید بلاستوسپورهای دو قارچ Beauveria bassianaوMetarhizium anisopliae مورد بررسی قرار ...
-
بهبود ضریب هدایت حرارتی ماده تغییر فاز دهنده برای ذخیرهسازی انرژی حرارتی با استفاده از فناوری نانو
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2019-08-23)امروزه اهمیت استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر بر کسی پوشیده نیست. در میان انواع انرژیهای تجدیدپذیر، انرژی خورشیدی، بیشترین کاربرد را به خود اختصاص داده است. اما جمعکنندههای خورشیدی در شب و یا هوای ابری کارآیی خود را از ...
-
تشخیص و طبقهبندی لهیدگی سیب رددلیشز با استفاده از گرمانگاری فعال
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2019-08-23)ﺷﻨﺎﺳﺎﯾﯽ و ﺟﺪاﺳﺎزی ﻣﺤﺼﻮﻻت ﮐﺸﺎورزی ﺳﺎﻟﻢ از ﻣﺤﺼﻮﻻت آسیبدیده ﻣﻮﺟﺐ ﮐﺎﻫﺶ ﺗﻠﻔﺎت و ﺿﺎﯾﻌﺎت ﻧﺎﺷﯽ از ﮔﺴـﺘﺮش ﺑﯿﻤـﺎری نمونههای ﻧﺎﺳﺎﻟﻢ میشود. به دلیل سهم ناچیز ایران در صادرات محصولات کشاورزی،استفاده از روشهای غیر مخرب مانند گرمانگاری ...
-
تولید کامبوچا با استفاده از شیرههای طبیعی شاهتوت و انگور به عنوان شیرینکننده و بستر تخمیر بر پایه چای سبز و سیاه
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2019-08-23)امکان جایگزینی شکر با شیرههای انگور و شاهتوت و تاثیر آن بر pH، اسیدیته، پلیفنول، فلاونوئید، فعالیت آنتیاکسیدانی، گلوکز و ویژگیهای حسی کامبوچا طی 15 روز تخمیر بررسی شد. نتایج نشان داد که pH نمونهها طی تخمیر کاهش ...
-
مدلسازی روند مصرف انرژی و ارزیابی شاخصهای اقتصادی- زیستمحیطی در تولید مرغ گوشتی (مطالعه موردی: شهرستان خرمآباد)
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2019-08-23)تحقیق حاضر بهمنظور مدلسازی روند مصرف انرژی و ارزیابی شاخصهای اقتصادی- زیستمحیطی در تولید مرغ گوشتی شهرستان خرمآباد صورت گرفته است. اطلاعات مورد نیاز از طریق پرسشنامه و مصاحبه حضوری برای یک دوره پرورش در سال 95-1394 ...
-
مطالعه ویژگیهای شیمیایی و میکروبی پنیر کوارک پروبیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2019-08-23)هدف از انجام این تحقیق بررسی ویژگیهای شیمیایی و میکروبی پنیر کوارک حاوی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (LA) و لاکتوباسیلوس کازئی (LC) طی مدت 21 روز نگهداری بود. نتایج نشان داد که pH پنیر کوارک LC نسبت به نمونه ...
-
مطالعه کارآیی و بهینهسازی انرژی مصرفی واحدهای مرغ گوشتی استان البرز با رویکرد تحلیل پوششی دادهها
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2019-08-23)با افزایش جمعیت و به تبع آن افزایش تقاضا و بهبود استاندارد سطح زندگی، کاربری انرژی در صنعت مرغداری رو به افزایش است. با توجه به اهمیت انرژی به عنوان نهاده مؤثر در مرغداری، مطالعه حاضر با استفاده از روش غیرپارامتری، تحلیل ...
-
پیش بینی عملکرد محصول نیشکر با استفاده از پردازش سری زمانی تصاویر ماهواره ای لندست (مطالعه موردی: منطقه میان آب استان خوزستان)
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2019-08-23)پیش بینی مقدار محصول نیشکر، نقش کلیدی برای گستره وسیعی از کاربردها مانند مدیریت تولید نیشکر، آماده سازی کارخانه های فرآوری نیشکر و انبار و پیش فروش فرآورده های صنعتی دارد. این تحقیق مقایسه مدل سازی عملکرد نیشکر با روش ...



