دوره 48, شماره 2
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
شبیهسازی برنامهریزی مسیر بهینه آنلاین ماشین در مزارع مثلثی شکل با استفاده از الگوریتم ژنتیک
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2017-07-23)در سالهای اخیر پیشرفت و توسعه دستگاههای هدایت خودکار در ماشینها، به افزایش علاقه برای برنامهریزی مسیر به کمک ابزارهای محاسباتی هوش مصنوعی منجر شدهاست. مزارع کشاورزی دارای اشکال و طرحهای مختلف و متنوعی میباشند. در ...
-
تاثیر کنجاله کنجد و پلیساکارید محلول در آب سویا بر ویژگیهای نان بربری
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2017-07-23)با هدف بهبود کیفیت نان برـبری، اثر افزودن کنجـاله کنـجد (5/12-0 درصـد) و پلیسـاکارید محلـول در آب سویـا (2-0 درصد) بر برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی (رطوبت، پروتئین، چربی، فیبر و خاکستر، حجم مخصوص، سفتی و پیوستگی) و حسی ...
-
اثرات اشکال گوناگون موانع صلب بر نیروی دینامیکی وارد بر یک چرخ محرک برون جاده ای تراکتور در دو حالت محرک و غیر محرک
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2017-07-23)در این مطالعه، برهمکنش یک چرخ محرک با ناهمواریهای صلب با در نظر گرفتن پارامترهای سرعت پیشروی، بار روی چرخ، لغزش چرخ، و شکل هندسی مانع و ارتفاع آن بررسی گردید. نیروی وارده بر چرخ در قالب دو مولفه افقی و عمودی با استفاده ...
-
ارزیابی فنی، اقتصادی و تغذیهای روشهای مختلف تبدیل برنج دانه بلند در استان فارس
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2017-07-23)در پژوهش حاضر، عملکرد فنی و اقتصادی شش روش مختلف تبدیل برنج دانه بلند (رقم شمیم) در استان فارس و تاثیر آنها بر ارزش غذائی برنج بررسی شد. در هر روش، توان مورد نیاز، شدت جریان و انرژی الکتریکی مصرفی، ظرفیت سیستم، راندمان ...
-
بررسی اثر پارامترهای برشی بر مدلسازی فرایند خشک شدن هویج
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2017-07-23)فرایند خشک شدن یک محصول، علاوه بر شرایط بیرونی مانند دما و جریان هوا به بافت داخلی آن نیز بستگی دارد. برش هویج در جهات مختلف قطعاتی با ساختار سلولی متفاوت ایجاد میکند که میتواند در رفتار خشک شدن این محصول اثرگذار باشد. ...
-
بررسی تاثیر پاربویلینگ برنج به وسیله امواج مایکروویو بر ضریب تبدیل و درصد برنج سالم
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2017-07-23)فرآیند تبدیل شلتوک به برنج سفید شامل عملیاتی است که از مرحله خشک کردن تا مرحله درجهبندی روی برنج انجام میگیرد. شکست برنج شاخصترین افت تبدیل در کشور ما به شمار میرود. پاربویلینگ با ژلاتینه کردن نشاسته برنج و پر کردن ...
-
تشخیص و جداسازی گره و میانگره در ساقههای نیشکر به صورت برخط با کمک بینایی ماشین
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2017-07-23)امروزه مواد خام زیستی به عنوان منبع انرژی تجدید پذیر، سوخت و غیره با توجه به بومی و در دسترس بودن مورد استفاده قرار گرفتند. میانگره حاوی گلوکان است و برای تولید الکل مناسب میباشد. حال آنکه گره با درصد لیگنین و سلولز بالا ...
-
طراحی و توسعه سامانه کنترل هوشمند تعیین آب مورد نیاز گیاهان گلخانهای با کمک بینایی ماشین (مورد مطالعه: گیاه حُسنِیوسف)
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2017-07-23)بخش عمدهای از گیاهان زنده را آب تشکیل میدهد و به همین دلیل تغییر در میزان آب به شکل افزایندهای، رشد و متابولیسم گیاهان را تحت تأثیر قرار میدهد. این مسأله سبب میشود تا مکانیزمهای متعددی جهت حفظ رشد گیاهان در شرایط سخت ...
-
اثرات پیشتیماری سانتریفوژ بر فراپالایش غشایی محلولهای قلیایی هیومیکی استخراجشده از زغال سنگ
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2017-07-23)در مقایسه با هیوماتها، فولواتها بهدلیل اندازه و وزن مولکولی پایینشان، نقش مهمتری در کمک به فعالیتهای بیولوژیکی و متابولیکی گیاهان دارند. بنابراین جداسازی فولواتها از ترکیبات هیومیکی از اهمیت بالایی برخوردار است. در ...
-
ارزیابی سینتیک رشد و بقاء لاکتوباسیلوس دلبروکی و لاکتوباسیلوس پاراکازئی با به کارگیری سوبسترای جو و مالت و تأثیر آنها بر خصوصیات آنتیاکسیدانی محیط
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2017-07-23)در این مطالعه پتانسیل محیطهای جو، جو-مالت و مالت برای رشد و زندهمانی دو گونه لاکتوباسیلوس (لاکتوباسیلوس دلبروکی، لاکتوباسیلوس پاراکازئی) جهت تولید نوشیدنی فراسودمند بررسی شد. سپس تأثیر فرایند ...
-
بررسی و انتخاب مهمترین پارامترهای مؤثر در چابکی زنجیره توزیع تعاونی کمباینداران استان فارس
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2017-07-23)زنجیره تأمین، شبکهای از واحدهاست که برای تولید و تحویل کالاها و خدمات از تأمینکنندگان شروع شده و به مشتریان ختم میشود و هدف آن کاهش هزینهها و افزایش سطح خدمتدهی است. تعاونی کمباینداران بهعنوان توزیع کننده ماشینهای ...
-
بررسی اثر پوشش کربوکسی متیل سلولز حاوی نانورس و اسانس نعناع بر ویژگیهای انبارمانی تخممرغ
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2017-07-23)امروزه استفاده از پوششهای خوراکی زیستتخریبپذیر با اهمیت است. در این مطالعه از پوششهای بر پایه کربوکسی متیل سلولز حاوی نانورس و اسانس نعناع برای تخم مرغ استفاده شد. بدین منظور ابتدا ترکیب پوشش با طرح مرکب مرکزی بر اساس ...
-
اندازهگیری دبی جرمی شلتوک با استفاده از حسگر خازنی و مدل سازی آن با رگرسیونی چندگانه، ANN و ANFIS
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2017-07-23)اندازهگیری دبی جرمی با استفاده از حسگرهای خازنی به عنوان روش ارزان و سریع توسعه یافته است. اما پیشبینی دبی جرمی به علت وابستگی پاسخ حسگر به عوامل مختلف و پیچیدگی اثر این عوامل دشوار است؛ لذا در این مطالعه پتانسیل شبکه ...
-
بررسی اثر شرایط مختلف خشک کردن بر ویژگیهای دانسیته پودر گشنیز و جذب مجدد آب گشنیز خشک شده
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2017-07-23)یکی از ویژگیهای بسیار مهم در مواد غذایی خشکشده، قابلیت جذب آب آنها میباشد. هر چقدر توانایی محصول در جذب آب بیشتر باشد، نشاندهنده آن است که محصول در شرایط بهتری خشکشده است. لذا شرایطی که در آن محصول تولید شده آب بیشتری ...



