دوره 45, شماره 1
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
مدلسازی پدیده های درگیر در رسیدن پنیر سفید تولیدشده به روش فراپالایش پس از نمکپاشی
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2014-05-22)مرحلۀ رسیدن پنیر از مراحل مهم در تولید آن است. در این تحقیق فرایند رسیدن پنیر سفید تهیهشده به روش فراپالایش (UF) عمدهترین پنیر صنعتی تولیدی در کشور از نظر انتقال جرم، حرارت، و تغییرات خصوصیات کیفی و ویژگیهای حسی بهطور ...
-
اثر رسیدن تسریعشده با پروتئاز کپسوله و لیپاز بر بافت پنیر آبنمکی
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2014-05-22)در این مطالعه، اثر رسیدن تسریعشده با کمکپروتئاز کپسولهشده و لیپازبر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافت، و ریزساختار پنیرهای آبنمکی بررسی شده است. اضافهکردن لیپاز با کاهش اندازۀ گلبولهای چربی و افزایش اتصالات کازئین سبب ...
-
بررسی تغییرات ویژگیهای کیفی خلال سیبزمینی طی خشککردن مقدماتی و پایان سرخکردن
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2014-05-22)با توجه به مشکلات نگهداری، حملونقل، و نوسان فصلی قیمت سیبزمینی تازه، تولید فراوردههای آمادۀ مصرف چون خلال سیبزمینی نیمهسرخشده اهمیت ویژهای دارد. کیفیت خلال سیبزمینی نیمهسرخشده، اغلب برحسب ظاهر، رنگ، طعم، بافت، ...
-
ارزیابی غیرمخرب کیفیت کیوی رقم ابوت با استفاده از بینی الکترونیکی
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2014-05-22)امروزه روشهای گوناگونی برای ارزیابی غیرمخرب کیفیت محصولات کشاورزی ابداع شده است و از آنها استفاده میشود. در تحقیق حاضر از سامانۀ بینی الکترونیکی بهمنظور ارزیابی غیرمخرب کیفیت کیوی رقم ابوت استفاده شده است. سامانۀ بینی ...
-
برنامهریزی و زمانبندی پروژۀ مکانیزاسیون تولید جو با استفاده از مدل شبکهای پرت: مطالعۀ موردی استان البرز
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2014-05-22)عملیات و فعالیتهای پروژههای مکانیزاسیون کشاورزی میبایست در بازۀ زمانی کوتاه و مشخص و با ترتیب معین انجام گیرد؛ در غیر این صورت هزینههای به موقع انجامنشدن عملیات پیش میآید و به کاهش عملکرد محصول نیز میانجامد. برای ...
-
توانایی تولید اسید و تحمل به اسید و نمکهای صفراوی در لاکتوباسیلهای جداشده از خمیرترشهای سنتی
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2014-05-22)بررسی ویژگیهای بیوشیمیایی و فعالیت متابولیکی باکتریهای لاکتوباسیل بهمنظور انتخاب آنها بهعنوان کشتهای آغازگر در تولید نان ضروری است. در این تحقیق، ویژگیهای بیوشیمیایی، تولید اسیدی، و خواص پروبیوتیکی (مقاومت به اسید ...
-
تأثیر صمغهای گوار و کربوکسیمتیل سلولز بر ویژگیهای شیمیایی، رئولوژیکی، ارگانولپتیکی، و بیاتی نان چاپاتی
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2014-05-22)نان چاپاتی از پرمصرفترین نانهای کشورهای جنوب شرق آسیاست که به شکل تازه، بافتی نرم دارد، اما طی نگهداری کوتاهمدت، بافت آن سفت و بدون انعطاف میگردد. در این تحقیق تأثیر افزودن صمغهای گوار و کربوکسیمتیل سلولز در دو غلظت ...



