بررسی آثار تغذیهای عناصر نیتروژن، بور و گوگرد بر خصوصیات کمی و کیفی دانه گلرنگ
(ندگان)پدیدآور
صفاری, مهریمددی زاده, محمدشریعتی نیا, فاطمهنوع مدرک
Textزبان مدرک
فارسیچکیده
به منظور مطالعه اثرات سه عنصر نیتروژن، بور و گوگرد بر عملکرد، اجزای عملکرد، میزان روغن و پروتئین دانه گلرنگ (Carthamus tinctorius L.) رقم محلی اصفهان، آزمایشی در مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه شهید باهنر کرمان بصورت فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار انجام گرفت. تیمارها شامل نیتروژن در سه سطح (46، 92 و 138 کیلوگرم نیتروژن خالص در هکتار) از منبع اوره، بور در دوسطح (0 و 7/0 کیلوگرم بور خالص در هکتار) از منبع اسید بوریک و گوگرد در سه سطح (0، 150 و 300 کیلوگرم گوگرد در هکتار) از منبع گوگرد پودری بودند. نتایج حاصل نشان داد که با افزایش میزان نیتروژن، عملکرد دانه، تعداد غوزه و درصد پروتئین به طور بسیار معنیداری افزایش یافت (01/0 P
کلید واژگان
بور.عملکرد
کیفیت
گلرنگ
گوگرد
نیتروژن
شماره نشریه
1تاریخ نشر
2011-05-221390-03-01
ناشر
پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانسازمان پدید آورنده
دانشکده کشاورزی دانشگاه شهید باهنر کرماندانشکده کشاورزی دانشگاه شهید باهنر کرمان
دانشکده کشاورزی، دانشگاه شهید باهنر کرمان
شاپا
2008-48112423-8082




