مرور دوره 46, شماره 1 بر اساس موضوع "تحمل شوری"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
تأثیر سطوح مختلف نانوپتاس و پتاس معمولی بر عملکرد و برخی خصوصیات مورفوفیزیولوژیکی دو رقم گندم در شرایط شوری
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2015-03-21)پتاسیم، عامل مهمی در بهبود تحمل گیاهان به تنشهای غیرزیستی نظیر تنش شوری بهشمار میرود. بهمنظور بررسی تأثیر پتاسیم بر تحمل به شوری دو رقم گندم نان کویر (متحمل به شوری) و قدس (حساس به شوری)، آزمایشی گلدانی بهصورت فاکتوریل ...



