مرور دوره 43, شماره 1 بر اساس موضوع "آنتی اکسیدانت"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
تغییر برخی آنتی اکسیدانت ها درکنجد و ارتباط آن با صفات فیزیولوژیک و عملکرد دانه تحت رژیم های مختلف آبیاری
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2012-07-22)این تحقیق با هدف مطالعه تاثیر شرایط مختلف رطوبتی بر رشد، محتوای کلروفیل، پرولین و آنتی اکسیدانت های برگ، عملکرد و اجزای عملکرد ژنوتیپهای کنجد در سال زراعی 1388 با استفاده از کرتهای خرد شده در قالب طرح پایه بلوکهای کامل ...



