اثر تنش خشکی بر محتوی فنل، فلاونوئید و سیانیدین-3-گلوکوزاید آب میوه و عملکرد میوه در ژنوتیپهای بومی انار (Punica granatum L.)
(ندگان)پدیدآور
فرجی, سکینهحدادینژاد, مهدیعبدوسی, وحیدبساکی, طیبهکرمی, ثریا
نوع مدرک
Textمقاله پژوهشی
زبان مدرک
فارسیچکیده
شناسه دیجیتال (DOR):98.1000/1735-0905.1398.35.889.98.6.1575.41بهمنظور بررسی اثر تنش خشکی بر ترکیبهای پلیفنولیک آب میوه انار (Punica granatum L.) (محتوی فنل تام، فلاونوئید تام و سیانیدین-3-گلوکوزاید) و همچنین عملکرد میوه، آزمایشی بهصورت اسپلیت پلات در قالب طرح بلوک کامل تصادفی با سه تکرار (سطوح آبیاری در پلات اصلی و ژنوتیپهای انار در پلات فرعی) اجرا شد. براساس نتایج بدستآمده، تنش خشکی منجر به افزایش محتوی ترکیبهای پلیفنولیک آب میوه (PPP
کلید واژگان
تنش آبیترکیبهای پلیفنولیک
انار (Punica granatum L.)
عملکرد
شماره نشریه
6تاریخ نشر
2020-02-201398-12-01
ناشر
موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشورResearch Institute of Forests and Rangelands
سازمان پدید آورنده
دانشجوی دکترا، گروه علوم باغبانی و زراعی، واحد علوم و تحقیقات، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایراناستادیار، گروه علوم باغبانی، پژوهشکده فناوریهای زیستی گیاهان دارویی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، مازندران، ایران
استادیار، گروه علوم باغبانی و زراعی، واحد علوم و تحقیقات، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران
استادیار، گروه علوم کشاورزی، دانشگاه پیام نور، تهران، ایران
استادیار، گروه علوم کشاورزی، دانشگاه پیام نور، تهران، ایران
شاپا
1735-09052383-1243



