فعالیت ضد میکروبی اسانس گیاه مرزه (Satureja laxiflora G. koch) قبل و بعد از گلدهی
(ندگان)پدیدآور
تیموری, مریمباهرنیک, زهرامیرزا, مهدی
نوع مدرک
Textمقاله پژوهشی
زبان مدرک
فارسیچکیده
کمیت و کیفیت اسانس مرزه در دو مرحله قبل و بعد از گلدهی و نیز اثرات ضد میکروبی آنها بر روی باکتریهای سودوموناس آئروژینوزا، اشرشیا کلی و استافیلوکوکوس اروئوس بررسی و با اثرات بازدارندگی دیسک آنتیبیوتیکهای جنتامایسین و تتراسایکلین مقایسه شد. نتایج نشان دادند که اثرات ممانعت کننده اسانس در مرحله قبل از گلدهی بر روی استافیلوکوکوس اروئوس و اشرشیا کلی بیش از اثر آن بر روی سودوموناس آئروژینوزا بوده است، در حالی که اسانس در مرحله پس از گلدهی اثرات بازدارنده بیشتری بر روی سودوموناس آئروژینوزا داشته است.
کلید واژگان
مرزهاسانس
اثر ضد میکروبی و Satureja laxiflora G. koch
Staphylococcus areous
Esherchia coli و Psudomonus aeraginosa
شماره نشریه
1تاریخ نشر
2002-07-231381-05-01
ناشر
موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشورResearch Institute of Forests and Rangelands
سازمان پدید آورنده
عضو هیئت علمی مؤسسه تحقیقات جنگلها و مراتع، تهرانعضو هیئت علمی مؤسسه تحقیقات جنگلها و مراتع، تهران
عضو هیئت علمی مؤسسه تحقیقات جنگلها و مراتع، تهران
شاپا
1735-09052383-1243



