مرور دوره 18, شماره 1 بر اساس موضوع "ترکیبهای شیمیایی"
در حال نمایش موارد 1 - 3 از 3
-
ترکیبهای اسانس سرو مردابی (.Taxodium distichum (Lدر زمانهای مختلف تقطیر با آب
(موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشورResearch Institute of Forests and Rangelands, 2003-02-20)سرو مردابی Taxodium distichum (L.) در مناطق شمالی کشور رویش دارد. بذر این گیاه دارای اسانس فراوان و ترکیب عمده آن، آلفا – پینن میباشد. این ترکیب دارای فعالیتهای ضد التهابی و ضد انقباضی بوده و در صنایع عطرسازی ...
-
مقایسه ترکیبهای شیمیایی اسانس برگ گیاه زوفا (Hyssopus officinalis L.) در شرایط کشت و رویشگاه طبیعی
(موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشورResearch Institute of Forests and Rangelands, 2003-02-20)زوفا با نام علمی Hyssopus officinalis L.از گیاهان دارویی با ارزش است که در صنایع دارویی, بهداشتی و غذایی مورد مصرف قرار میگیرد. هدف از اجرای این تحقیق مقایسه اسانس برگ گیاه زوفا در شرایط کشت و رویشگاه ...
-
مقایسه دو دستگاه تقطیر با بخار(طراحی جدید)و اثرات آنها بر میزان و ترکیبهای اسانس نعناع فلفلی Mentha x piperita L.
(موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشورResearch Institute of Forests and Rangelands, 2003-02-20)گونههای نعناع از جمله گیاهان بسیار مهم میباشد که در صنایع دارویی، بهداشتی و غذایی مصرف وسیعی دارد. نمونه نعناع فلفلی در تیرماه 1380 از مجتمع تحقیقاتی البرز (مزرعه تحقیقاتی گیاهان دارویی) جمعآوری و از برگ خشک با مقایسه ...



